Pelkas: ''Beşiktaş'ı yenebileceğimizi biliyorum''

Fenerbahçe'nin orta sahadaki önemli isimlerinden Pelkas, yaklaşan Beşiktaş derbisi öncesi iddialı konuşurken, şampiyonluğa da inandıklarını söyledi.

Pelkas: ''Beşiktaş'ı yenebileceğimizi biliyorum''
19 Mart 2021 - 01:41 - Güncelleme: 19 Mart 2021 - 02:41
Fenerbahçe'nin başarılı oyuncularından Dimitris Pelkas, hafta sonu oynanacak Beşiktaş derbisi öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Pelkas, ligde aldıkları kötü sonuçların farkında olduklarını dile getirirken, şampiyonluğa olan inançlarının sürdüğünü söyledi.

İç sahadaki kötü sonuçlarla ilgili konuşan Pelkas, ''Sezon başından itibaren kendi evimizde kötü sonuçlar alıyoruz. Ama bunun üzerinde sürekli olarak kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Bu ligi, oynadığım bir önceki ligle kıyaslarsam buradaki tüm takımlar birbirini yenebiliyor. Bu ligde herkes kaybedebiliyor. Bu yönden bu ligi daha çok seviyorum. Ama düzeltmemiz gereken noktalar da var. Şu anda evimizde oynuyoruz diyoruz ama taraftarımız olmadığı için tam anlamıyla evimizde oynuyoruz diyemeyiz. Çünkü taraftarsız oynuyoruz. Tabii ki bu bahsettiğimiz noktaları geliştirip bir çözüm üretmeliyiz'' ifadelerini kullandı.
''Beşiktaş'ı yenebileceğimizi biliyorum, bunu herkes biliyor'

Beşiktaş derbisi hakkında da yorumda bulunan yıldız oyuncu ''Oynayacağımız derbi maçında savaşmak ve daha fazlasını göstermek mecburiyetindeyiz. Kendimize gelmemiz gerekiyor. Pazar günü yenebileceğimizi düşünüyorum, yenebileceğimizi biliyorum. Bunu herkes de biliyor. Saha içerisinde olduğu gibi saha dışarısında da birlik bir şekilde hareket etmeliyiz, beraber hareket etmeliyiz. Ben taraftarlarımıza buradan bir söz veriyorum; saha içerisinde savaşan, birlik olmuş bir takım görecekler pazar günü Beşiktaş derbisinde. Umarım Tanrı da bize şans verir ve biz de o maçtan galibiyetle ayrılırız'' dedi.

''Şampiyonluğa inancımız sonsuz''

Şampiyonlukla ilgili de konuşan Pelkas, ''Aslında bizim şampiyonluk noktasında her zaman inancımız var. Kalan 11 maç var ve kazanılabilecek çok fazla puan var. Beşiktaş’ında oynayacağı maçlar var. İnancımız sonsuz. Aramızda konuştuk mağlubiyetten sonra. Kötü bir andı bizler için bu mağlubiyet. Ama özellikle bu zamanlarda daha çok birlik olmamız gerekiyor, daha fazla kenetlenmemiz gerekiyor. Bizim inancımız var ama sürekli olarak maç maç bakmak durumundayız. 2 ay sonrasını değil her maçı ayrı görmek zorundayız. Sonrasında da olacakları hep birlikte göreceğiz'' ifadelerini kullandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum