Pelkas, Fenerbahçe'yi taşıyor!

Trabzonspor maçında attığı golle Fenerbahçe'ye 3 puanı getiren Dimitrios Pelkas, gol katkısıyla dikkat çekiyor.

Pelkas, Fenerbahçe'yi taşıyor!
01 Mart 2021 - 10:29
Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Trabzonspor'u Dimitrios Pelkas'ın attığı golle 1-0 mağlup ederek zirve takibini sürdürdü. Fenerbahçe'nin Yunan futbolcusu Dimitrios Pelkas, sarı-lacivertli formayla bu sezon ligde 5 gol atarken, 5 de asist yaptı.

Süper Lig'de Trabzonspor'u deplasmanda 1-0 mağlup eden Fenerbahçe'de golü atan futbolcu Dimitrios Pelkas, Süper Lig'de gösterdiği performansla dikkat çekti. Yunan futbolcu bu sezon sarı-lacivertli formayla ligde 5 gol 5 asist yaparken, Fenerbahçe'de en fazla gole katkı sağlayan futbolcu oldu.

Deplasmanlarda çok farklı

Pelkas, toplamda attığı 5 golün 4'ünü ve yaptığı 5 asistin 4'ünü deplasman maçlarında gerçekleştirdi. 27 yaşındaki futbolcu, Trabzonspor maçının 86. dakikasında yerini Novak'a bıraktı.

Maçtan sonra konuşan Pelkas, "Bizim açımızdan zor bir maç ama iyi oynadık. Özellikle ilk yarı. Biz bu maçı hakettik. Gol attığım için de çok mutluyum. Biz bu şekilde devam etmek istiyoruz. Mutlu olmak istiyorsak Perşembe günü de kazanmamız gerekiyor." ifadelerini kullandı. (Sabah)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum