Pendikspor'da Ivo Vieira yerine İbrahim Üzülmez

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Pendikspor, teknik direktör Ivo Vieira ile yolların ayrılırken, göreve İbrahim Üzülmez'in getirildiği açıklandı.

Pendikspor'da Ivo Vieira yerine İbrahim Üzülmez
29 Şubat 2024 - 17:10
Trendyol Süper Lig'de son haftalarda kötü sonuçlar alan ve alt sıralardan kurtulamayan Pendikspor'da ayrılık açıklandı. Pendikspor, Portekizli teknik direktör Ivo Vieira ile yollarını ayırdı. 

Pendikspor'dan yapılan açıklamada ''Teknik Direktörümüz Ivo Vieira ile karşılıklı olarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kulübümüze katkılarından dolayı Ivo Vieira’a ve teknik ekibine teşekkür eder, kariyerlerinde başarılar dileriz'' ifadeleri kullanıldı.

İbrahim Üzülmez açıklaması

Kırmızı-beyazlı ekibin yeni teknik direktörü ise İbrahim Üzülmez oldu. Kulüpten yapılan açıklamada ''Hoş Geldin İbrahim Üzülmez! Kulübümüz, teknik direktörlük görevi için İbrahim Üzülmez ile anlaşma sağladı. Kulübümüze ve camiamıza hayırlı olmasını dileriz'' ifadelerine yer verildi.

Pendikspor, Ivo Pereira yönetiminde 21 maça çıktı. Portekizli hoca bu karşılaşmalarda 7 galibiyet, 10 mağlubiyet ve 4 beraberlik aldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum