Pep Guardiola'nın 10 yıllık hasreti sona erdi

Manchester City, Şampiyonlar Ligi tarihinde ilk kez finale yükselirken, Pep Guardiola ise hasretine 10 sene sonra son vermiş oldu.

Pep Guardiola'nın 10 yıllık hasreti sona erdi
05 Mayıs 2021 - 02:03 - Güncelleme: 05 Mayıs 2021 - 02:06
Manchester City, kulüp tarihinde bir ilki yaşarken, Pep Guardiola da 10 yıl aradan sonra yeniden Şampiyonlar Ligi'nde finalde!

Paris SG'yi eleyerek İstanbul'da oynanacak Şampiyonlar Ligi finaline kalmayı garantileyen Manchester City'de, Pep Guardiola'nın 10 yıllık hasreti de sona erdi.

Pep Guardiola, Şampiyonlar Ligi arasında 2010/11 sezonundan sonra ilk kez finale yükselmeyi başardı. Guardiola daha önce 2010/11 sezonunda Barcleona ile finale çıkmıştı. Barcelona, o finalde Manchester United'ı yenerek kupanın sahibi olmuştu.

''Finale çıkarak anlamlı hale getirdik''

Finale çıktıkları maçın ardından kısa bir değerlendirme yapan Pep Guardiola, önemli bir başarıya imza attıklarını ''Barcelona ve Bayern Münih'i yenen bir takıma karşı toplamda 4-1 kazanmak çok şey ifade ediyor. Sadece kazanmak için kurulmuş bir takımı eledik. Son 4-5 yılda yaptıklarımızı bu kez finale çıkarak anlamlı hale getirdik'' sözleriyle dile getirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum