Pepe'nin sakatlığı korkuttu

Beşiktaş'ın Karabükspor ile oynadığı lig maçında sakatlanan Portekizli stoper Pepe, Porto ile oynanacak Şampiyonlar Ligi maçına yetiştirilmeye çalışılıyor.

Pepe'nin sakatlığı korkuttu
11 Eylül 2017 - 18:21

Beşiktaş'ın Karabükspor ile oynadığı lig maçında sakatlanan Portekizli stoper Pepe, Porto ile oynanacak Şampiyonlar Ligi maçına yetiştirilmeye çalışılıyor. Kulüp doktorlarının olumlu rapor vermesi, Beşiktaş teknik heyetine derin bir nefes aldırdı. Son zamanlarda Tosic'in savunmada güven vermemesi, Pepe'nin savunma organizasyonunda sorumluluğunu da arttırıyor. Pepe'nin Porto karşılaşmasında forma giymesine kesin gözüyle bakılıyor. Pepe'nin Porto maçında oynayıp oynayamayacağına yarın akşam karar verilecek.


Sol bacak arka adalesinde meydana gelen sertleşme nedeniyle Karabük maçının son dakikalarını sekerek tamamlayan Portekizli yıldız, dün sabah salonda çalışırken, Kulüp Doktoru Sarper Çetinkaya'nın verdiği "Porto'ya yetişir" raporu Şenol Güneş'in yüzünü güldürdü. Pepe'nin de oynamayı çok istediği ve "Mutlaka takımdaki yerimi alacağım" dediği öğrenildi.

Porto, Portekiz Ligi'ne harika bir başlangıç yaptı. 5 lig maçını da kazanan Porto, hiçbir karşılaşmada gol yemedi. Her maç gol atmayı başaran ama hiç gol yemeyen Porto'ya karşı Beşiktaş'ın hem savunma hem hücumda büyük bir çaba göstermesi gerekiyor. Savunma kurgusunda Pepe'nin eksikliği, takım planlarını alt üst edebilir. Bu nedenle, Pepe Porto maçına yetiştirilmeye çalışılıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum