Pepe: Taraftar hırsımı görecek

Beşiktaş'ın yeni transferi dünyaca ünlü yıldız Pepe, Vodafone Park'ta resmi sözleşmeye imza attıktan sonra formayı giymek için sabırsızlandığını belirterek, “Buraya kupalar kazanmak için geldim. Taraftar hırsımı görecek” dedi. Başkan Orman'ın Ronaldo sorusuna cevabı ise günün konusu oldu: Bu sene de gelebilir.

Pepe: Taraftar hırsımı görecek
05 Temmuz 2017 - 16:06 - Güncelleme: 05 Temmuz 2017 - 16:11

Siyah-beyazlı takımın yeni yıldızı Pepe, imza töreni sonrası yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Tecrübeli oyuncu, Beşiktaş’a imza attığı için çok mutlu olduğunu ifade ederek,. “İngiltere, Fransa ce İtalya'dan da teklifler vardı ama taraftarın ilgisinden ötürü Beşiktaş'ı seçtim” diye konuştu. 

İlk önce BJK TV'ye açıklamalar yapan daha sonra ise basın mensuplarının soruları cevaplayan Portekizli yıldızın yanında başkan Fikret Orman da yer aldı. 

“BEŞİKTAŞ’I SEÇTİM ÇÜNKÜ”

Taraftarın ilgisinin Beşiktaş'ı seçmesinde büyük etken olduğunu belirten Pepe, “Umuyorum ki Beşiktaş taraftarına mutluluklar yaşatabilirim. Beşiktaş taraftarlarının sosyal medyada attığı mesajlar kararımda etkili oldu. Kulüple aramda kan bağı oluştu. İmzalar ve Kartal Pençesi'nden sonra rahatladım. İngiltere, İtalya ve Fransa'dan teklifler vardı. Ben Beşiktaş'ı seçtim. Porto'dayken Quaresma bana çok gol attırmıştı. Eskiye dayanan bir geçmişimiz var. Konfederasyon Kupası'nda kendisinden bilgi aldım. Beşiktaş formasını giymek için sabırsızlanıyorum. Formasını giydiğim takım için sahada her şeyimi veririm. Beşiktaş için de böyle olacak” dedi. 

KARTAL PENÇESİ

Quaresma ile Porto'dan tanıdığını söyleyen milli yıldız, “Milli Takım'da çok iyi bir arkadaş grubumuz var. Ronaldo'yla da Sporting Lizbon'dan tanıyoruz birbirimizi. Hatta Quaresma'yla 'Kartal Pençesi'ni de ayrı olarak konuşmuştuk. 

Kendimiz fiziksel olarak çok güçlü ve iyi hissediyorum. Şili maçında oynayamadım, penaltılarda kaybettik. Yeni sezon için kısa bir tatilden sonra burada olacağım. Hep beraber yeni bir başlangıç için burada olmak istiyorum” ifadelerini kullandı.  

Real Madrid'de 10 sene geçirdiğini söyleyen Portekizli oyuncu, “Orada 10 mükemmel sene geçirdim. İki kızım da Madrid'de doğdu. Üç lig, üç de Şampiyonlar Ligi kupası kazandım. Taraftarı da çok sevdim. Beşiktaş'a gelmemin sebebi taraftarın ve yönetimin yoğun ilgisiydi. Büyük maçları oynamayı severim. Hırsımı bu maçlarda da göstereceğimi göreceksiniz. Önceden de söylediğim gibi karar vermem çok kolay oldu. Gelen binlerce mesaj kararımı kolaylaştırdı. Gerçekten çok mutluyum” yorumunu yaptı. 

“GÜNEŞ’İ QUARESMA ANLATTI”

Geçen sene Quaresma'yla Beşiktaş’ın bazı maçlarını izlediğini söyleyen Pepe, “Onun da anlattığı kadarıyla hocamız çok iyi bir insan. Ben kupa kazanmak için buradayım. Beşiktaş'ın kupa kazanacağına inanmasam burada olmazdım. İstatistikler doğruyu söyler. Getafe maçında bir olay oldu, bunun için çok yargılandım. Adeta fişlendim. İkili mücadelelerde agresif bir oyuncuyum. Oyun karakterimi hiç değiştirmedim. Rakiplere gol attırmamak için sonuna kadar mücadele ederim” dedi.

“BEŞİKTAŞ ASİL BİR KULÜP”

Törende konuşan başkan Fikret Orman ise, “Asil kulüp Beşiktaş'a Pepe'yi kazandırdığımız için mutluyuz” diyerek, “Taraftarımız Pepe'yi çok istiyordu. Onları mutlu ettiğimiz için biz de çok mutluyuz. Hoş geldin Pepe. Burada mutlu günler yaşayacağız, bundan emin olabilirsin. Beşiktaş çok güzel, asil bir kulüptür” şeklinde ifadeler kullandı.

RONALDO DA GELEBİLİR

Başkan Fikret Orman’a, Pepe, Ricardo Quaresma, Cristiano Ronaldo fotoğraflarının sorulması üzerine ise “Ronaldo bu sene bile gelebilir” şeklinde gülerek yorum yaptı. 

Pepe’nin çok önemli bir karakter olduğunun altını çizen başkan Orman, “Hem de önemli bir oyuncu. Burada tevazu göstermeyeceğim, Beşiktaş da dünya kulübü. Pepe gibi bir oyuncuyu kulübe kazandırdığımız için mutluyuz. Bizim amacımız Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olacak bir takım kurabilmek. Ülkemizde bazen tatsız olaylar yaşadık. Terör olayları maalesef her yerde oluyor. Burası güvenli bir ülke” diyerek sözlerine noktayı koydu. 



YORUMLAR

  • 0 Yorum