Pepe'yi bitirir geliriz

Siyah-beyazlı takım, bir süredir peşinde olduğu Pepe transferinde mutlu sona çok yaklaştı. Yıldız oyuncyu almaya Portekiz'e giden giden yönetici Umut Güner, “Görüşme devam ediyor, transferi bitirip döneriz” açıklamasını yaptı.

Pepe'yi bitirir geliriz
04 Temmuz 2017 - 13:52

Beşiktaş taraftarı yeni bir yıldıza daha kavuşuyor. Yıllarca Real Madrid ve Portekiz Milli Takımı’nın formalarını ıslatan yıldız oyuncu Kartal olmaya çok yaklaştı. 

Yeni transfer ile ilgili son görüşmeler Portekiz de devam ederken, yöneticiler menajer Ahmet Bulut ile birlikte son noktayı koymaya hazırlanıyor.

UÇAK BEKLİYOR

Sıcak gelişmeler yaşanan Beşiktaş’ta yönetici Umut Güner Pepe ile görüşmelerin devam ettiğini ifade ederek, “Bu transferini bitirip döneriz” sözleriyle taraftarlarına müjdeyi verdi.

Beşiktaş transfer komitesi Umut Güner, Ali Naibi, Şafak Yazıcı Lizbon'da menajer Ahmet Bulut ile birlikte özel uçağı Pepe için bekletiyor.

YILLIK 5 MİLYON EURO

34 yaşındaki stoperin Beşiktaş'la iki yıllık sözleşme imzalayacağı ve bu süre için toplam 10 milyon euro kazanacağı belirtilirken, Fanatik’in haberine göre, bu paranın içine imza parasının da dahil olduğu öğrenildi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum