Sneijder'in günleri artık sayılı

Galatasaray’ın yıldızı Wesley Sneijder İtalya’ya gitmek için gün sayıyor. Ilicic'i Atalanta'ya kaptıran Sampdoria’nın gündemi yeniden Hollandalı yıldız oldu. Sneijder'in sarı-kırmızılı takımla olan bağlarını yarın koparmasını bekliyor.

Sneijder'in günleri artık sayılı
04 Temmuz 2017 - 13:44

Sarı-kırmızılı takımın yıldızı Sneijder için yolun sonu yaklaştı. Galatasaray ile yollarını ayırmaya hazırlanan Hollandalı’nın, kariyerini İtalya'da devam ettireceği neredeyse kesinleşti. 

Sneijder’in menajeri Guido Albers, ilk olarak Serie A ekiplerinden Milan'la bir görüşme gerçekleştirmiş ancak İtalyan kulübünden olumsuz yanıt almıştı.

Albers'in sonraki durağı ise bir diğer İtalyan kulübü Sampdoria oldu. Takımın teknik direktörü Marco Giampaolo, Hollandalı futbolcu için çok da istekli olmadığını ifade etti. 

Tecrübeli teknik adam, Fiorentina'da forma giyen Josip Ilicic'i kadrosuna katmak istiyordu. İtalya'dan gelen son bilgilere göre Ilicic, bir diğer Serie A ekibi Atalanta'yla anlaştı. Fanatik’in haberine göre, bunun üzerine Sneijder’i gün doğdu. Sampdoria, yeniden Hollandalı oyuncuya yöneldi.

HER ŞEY YARIN BELLİ OLUYOR

İtalyan medyası, sarı-kırmızılı takımın Slovakya kampına katılmayan ve şu an Ibiza'da tatil yapan Sneijder'in, Galatasaray ile olan bağlarını çarşamba günü resmen koparacağını ifade etti. 

Oyuncunun var olan sözleşmesini karşılıklı olarak feshetmesinin ardından Sampdoria ile masaya oturacağı gelen bilgiler arasında. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum