Podolski'den veda sözleri

İki yıldır Galatasaray’da oynayan Alman futbolcu, yarın son kez sarı-kırmızılı formayı giymeden önce basın toplantısı düzenledi ve kamuoyu ile vedalaşırken mesajlar verdi.

Podolski'den veda sözleri
02 Haziran 2017 - 15:47

Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Lukas Podolski, yarın Türk Telekom Stadı’nda oynanacak Atiker Konyaspor maçıyla sarı-kırmızılı formaya veda edecek. Vissel Kobe Kulübü ile anlaşan ve gelecek sezon kariyerini Japonya’da sürdürecek olan Alman futbolcu bugün veda etmek amacıyla basın toplantısı düzenledi.

İşte Podolski’nin Galatasaray, Türk futbolu, Türkiye ve İstanbul ile ilgili sözleri ile verdiği veda mesajları:

“İÇİMDE HÜZÜN VAR”

“Yarın son maçıma çıkacağım. İçimde bir hüzün var. Galatasaray'ı her zaman kalbimde taşıyacağım. Galatasaray adına elimden gelen her şeyi yapmaya çalıştım. Şampiyonluk kazansaydık daha iyi olurdu ama futbolda bunlar da var. Galatasaray daha çok kupalar kazanacak.

“İYİ BİR DÖNEM GEÇİRDİM”

Türkiye'de iyi bir dönem geçirdim. Galatasaray'a gelmeden önce Türkleri çok iyi tanıyordum. 100 bin Türk'ün yaşadığı Köln'den geldim. Sahadaki görevim dışında toplumla da birlikte olmam gerekiyordu. Gayet iyi bir dönem geçirdim. Türk toplumuyla kimyamız tuttu. Burada çok keyifli iki yıl geçirdim, üç kupa aldık ama şampiyon olamadık, bu bizi üzdü.

“MUTLAKA ANALİZLER YAPILACAKTIR”

Ben tabii ki teknik adam değilim, yönetici değilim. Muhakkak sezon bitince analizler yapılacaktır. Her sezon gelen giden oyuncular olur. Analizler yapılıp Galatasaray’ın şampiyonluk için yarışacağı bir takım oluşturulacaktır.

“ŞAMPİYONLUK BASKISI”

İstanbul’un potansiyeli çok güzel. İnsan üzülüyor tabii şampiyonluk gelmeyince. Altyapı da çok iyi, bunu kullanmak lazım. Her sene vahşi bir şekilde şampiyonluk için baskı yaratmaktansa dengeli bir şekilde gitmek. Eksi 100 milyon Euro’larda banka borçları olmasından ziyade daha dengeli gidip hem finansı ayarlayıp şampiyon olmak daha iyidir.

“BONSERVİS BEDELİM NORMAL”

İki yıl önce Arsenal’den Galatasaray’a 2.5 milyon Euro karşılığında geldim. İki yıl sonra 2.6 milyon Euro’ya gidiyorum. Bence normal.

“BRUMA İÇİN DOĞRU ADIM”

Bruma, özellikle top ayağındayken çok büyük potansiyeli olan bir futbolcu. Bilmiyorum transfer olmuş mudur ama Bruma gibi bir oyuncu için Bundesliga’da olmak iyi bir adım. Ayrıca Galatasaray için de önemli. Futbolcuları doğru değerde satmak kulüp için iyi olur.

“BURADA MUTLU OLDUM”

Buradayken sosyal medya paylaşımlarımı mutlu olduğum için yaptım. Mutlu oldum ve bu mutluluğu paylaşmak için post attım. Zaten dışarıda olmayı seven bir insanım. Çıkıp tavla oynadığımda, çay içtiğimde mutlu oluyorum ve bu mutluluğumu takipçilerimle paylaşıyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum