Bursaspor geri sayıma geçti

Süper Lig’de sezonun en önemli 90 dakikasına çıkacak olan yeşil-beyazlılar hazırlıklarını tamamladı. Bursasporlu futbolcular yarın deplasmanda oynayacakları karşılaşma için Trabzon’a gitti.

Bursaspor geri sayıma geçti
02 Haziran 2017 - 16:11

Trabzon deplasmanında Spor Toto Süper Lig’de 2016-2017 sezonunun kader maçına çıkacak olan Bursaspor, karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Dünden bu yana hazırlıklarını kamp yaptığı Ordu’da sürdüren yeşil-beyazlılar bugün, Ordu 19 Eylül Stadı'nda antrenör Mustafa Er yönetiminde çalıştı.

1 saat kadar süren antrenmanda Bursasporlu futbolcular ısınma koşularıyla başladığı idmanı 5'e 2 pas ve pres organizasyonlarıyla sürdürüp taktik ve çabukluk çalışmalarıyla tamamlandı.

ORDU'DAN TRABZON'A GEÇTİLER

Antrenman sonrasında bir grup Orduspor taraftarı stada gelerek Bursasporlu futbolculara çiçek verdi ve kritik 90 dakika öncesinde destek oldu. Yeşil-beyazlı futbolcular ve teknik heyet antenman bittikten sonra kamp çalışmalarını tamamlayarak yarın oynanacak karşılaşma için Ordu’dan Trabzon’a geçti.

Ligde kötü bir sezon geçiren ve son 6 maçında 6 yenilgi yaşayan Bursaspor, yarın oynayacağı Trabzonspor maçından en az 1 puan alması halinde küme düşmekten kurtuluyor. Yeşil-beyazlılar Trabzonspor’a yenilir, Çaykur Rizespor da evinde konuk edeceği Aytemiz Alanyaspor’u yenip 3 puan alırsa, Bursaspor gelecek sezon TFF 1. Lig’de mücadele etmek zorunda kalacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum