Portekiz - Almanya muhtemel 11'ler

​​​​​​​EURO 2020 F Grubu'ndaki ikinci hafta maçında Portekiz ile Almanya kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Portekiz - Almanya muhtemel 11'ler
19 Haziran 2021 - 01:10
EURO2020 heyecanı dev maçla devam ediyor. F Grubu'nda Portekiz ile Almanya karşı karşıya gelecek.

Allianz Arena'da oynanacak karşılaşmayı İngiliz hakem Antony Taylor Grande yönetecek. Mücadele saat 19:00'dan itibaren TRT 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Portekiz: Patricio, Semedo, Pepe, Dias, Guerreiro, Sanches, Pereira, Silva, Fernandes, Jota, Ronaldo

Almanya: Neuer, Emre Can, Hummels, Rüdiger, Kimmich, Goretzka, Kroos, Gosens, Sane, Müller, Werner

Macaristan duvarını zor aştı

2016 Avrupa Şampiyonası'nda mutlu sona ulaşan ve kadrosunda yıldız sayısı artıran Portekiz, bu turnvaya da 3 puanla başladı. Ancak Macaristan karşısında tam 84 dakika çaresiz kaldılar. Son bölümde gelen 3 golle galibiyeti alan Portekiz için Almanya mücadelesi önemli bir test olacak.

Fransa'ya gücü yetmedi

2014 Dünya Kupası'nı kazandıktan sonra üst üste hayal kırıklıkları yaşayan Almanya'da kadroda ciddi değişimler yaşandı. Büyük yıldızların yeri genç isimlerle dolduruldu ve yeniden yapılanma süreci başladı. Turnuvanın en büyük favorileri arasında gösterilmeyen almanya, ilk maçta da Fransa'ya karşı direnemedi. Skor 1-0 olmasına karşın rakiplerini zor duruma bile düşürememeleri dikkat çekti.

Almanya 4-1 önde

Portekiz ile Almanya arasında oynanan 8 maçın 3'ü berabere bitti. Almanlar 4 karşılaşmayı kazanırken Portekiz 1 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum