Porto-Beşiktaş ne zaman hangi kanalda saat kaçta?

10 kişi kaldığı maçta Karabükspor'u deplasmanda yenerek moral bulan Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçına çıkıyor. Porto-Beşiktaş ne zaman hangi kanalda saat kaçta? Detaylar haberimizde...

Porto-Beşiktaş ne zaman hangi kanalda saat kaçta?
10 Eylül 2017 - 15:06 - Güncelleme: 18 Eylül 2017 - 15:02

Şampiyonlar Ligi gruplarında heyecan başlıyor. Temsilcimiz Beşiktaş G Grubu ilk maçında Porto ile deplasmanda kozlarını paylaşacak.

Süper Lig'de Karabükspor deplasmanından 10 kişiyle 3 puanı kapan Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon ilk mücadelesine Porto deplasmanında çıkacak. Temsilcimiz deplasmanda en iyi sonuçla dönmek için ter dökecek. İki takım arasında oynanacak mücadele ile ilgili detaylar ve yayın bilgileri haberimizde…

Porto-Beşiktaş ne zaman hangi kanalda saat kaçta? Canlı izle!

13 Eylül Çarşamba günü saat 21:45'de başlayacak karşılaşma Tivibu Spor 2'den canlı yayınlanacak.

Porto-Beşiktaş maçını canlı izlemek için tıklayınız..

4 haftada 10 puan

Süper Lig'e Antalyaspor galibiyeti ile başlayan Beşiktaş sonra Kasımpaşa ile deplasmanda 2-2 berabere kalmıştı. Beşiktaş, ardından sırasıyla Bursaspor ve Karabükspor'u yenerek 4 haftada 10 puan topladı.

Siyah-beyazlılar son Karabükspor müsabakasında teknik direktör Şenol Güneş Porto mücadelesini düşünerek, milli takım mücadeleleri nedeniyle verilen aradan dönen bir çok futbolcuyu dinlendirdi.

Porto namağlup ve gol yemedi

Portekiz Ligi'ne harika bir başlangıç yapan temsilcimizin rakibi Porto ilk 5 haftada çıktığı 5 müsabakada gol yemeden galip geldi. 42 yaşındaki Sergio Conceiçao'nun çalıştırdığı Porto bu müsabakalarda rakip filelere 12 gol attı.

Takımın en golcüsü tanıdık Aboubakar

Geride kalan sezonda Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar ligin bitimiyle Porto'ya geri dönmüştü. Siyah-Beyazlılar'ın yüksek maliyeti nedeniyle kadrosuna katamadığı yıldız futbolcu bu sezon Porto ile yükselişini sürdürüyor. Takımıyla ligde çıktığı 5 maçta 5 gol atan Aboubakar en golcü futbolcu durumunda bulunuyor.

Kamerunlu oyuncu geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta forma giyerken cezalı duruma düştüğü Porto-Beşiktaş maçında oynayamayacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum