Porto fiyat yükseltme çabasında

Geçtiğimiz sezonu Beşiktaş’ta kiralık olarak geçiren Vincent Abobakar’ın performansı, oyuncunun kulübü Porto’yu sevindirdi.

Porto fiyat yükseltme çabasında
01 Ağustos 2017 - 13:20 - Güncelleme: 02 Ağustos 2017 - 20:16

Senegalli yıldızı satmayı veya kiralamayı düşünen Portekiz ekibi, forvet oyuncusunun hazırlık maçlarındaki performansı nedeniyle tavır değiştirdi.

ZAM KARARI

Geçtiğimiz sezonu ligimizin şampiyonu Beşiktaş’ta geçiren ve performansı ile zaman zaman kendine hayran bırakan Aboubakar, çıkışını Porto’da sürdürmeye devam ediyor. Oyuncuyu bu sezon da takımdan göndermek isteyen Porto, Senegalli futbolcunun hazırlık maçlarındaki performansından sonra tavır değiştirdi. Portekiz ekibi Vincent Aboubakar’a sözleşme yenileme ve zam teklif edecek.

7 MAÇTA 8 GOL ATTI

Önümüzdeki sezon sonu sözleşmesi bitecek Vincent Aboubakar’ı takımda tutma kararı veren Porto, zaman kaybetmeden oyuncunun sözleşmesini uzatmak istiyor. Bonservisinin yüzde 60’ı Lorient kulübünde bulunan Aboubakar’ın sözleşmesi, prosedürsel sıkıntılara rağmen önemli bir zamla uzatılacak. Futbolcu yaz döneminde çıktığı 7 hazırlık maçında 8 gol kaydetti.

Bilindiği gibi Kamerunlu yıldız için Beşiktaş ve Fenerbahçe girişimlerini sürdürüyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum