Proje üretimden başkan Özbek'e ziyaret

Sarı kırmızılı kulübün proje üretim grubu, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'i ziyaret etti. Grup Başkanı Fatinoğlu, “Projelerimizle ilgili ön bilgiler verdik. Çalışmalarımıza çok sıcak baktı ve çok mutlu oldu” dedi.

Proje üretimden başkan Özbek'e ziyaret
19 Haziran 2017 - 19:45

Sarı-kırmızılı kulübe kaynak oluşturacak çalışmaları hayata geçirmek için kurulan 18 üyeli proje üretim grubunun başkanlığını üstlenen Ali Fatinoğlu, “Başkan Dursun Özbek'in davetiyle gerçekleşen ziyaret, oldukça verimli geçti” diye konuştu. 

“BAŞKAN MUTLU OLDU”

İki saat süren görüşme sonrası açıklamalarda bulunan Fatinoğlu, “Başkanımızla, birlik ve beraberlik içerisinde neler yapabileceğimizi konuştuk. Ne tür fikirsel katkılarda bulunabileceğimizi de belirledik. Projelerimizle ilgili ön bilgiler verdik. Başkan Özbek, kulübümüzün durumuyla ilgili bize bilgi aktardı. Bizim çalışmalarımıza çok sıcak baktı ve çok mutlu oldu” ifadelerini kullandı. 

“YÖNETİMİN YANINDAYIZ”

Kulübün zor günlerinde elini taşın altına sokarak sorumluluk alan bir ekibin görevde olduğunu söyleyen Fatinoğlu, “Şimdi Galatasaray'ın finansal açıdan problemleri çözülür durumda. Mevcut durumda birçok kişi de yönetime gelebilmek için çalışıyor. Biz Dursun Özbek yönetimini destekliyoruz” şeklinde konuştu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum