Yenilik zamanı geldi

Medipol Başakşehir'in yıldızı Edin Visca, transfer döneminde takımından ayrılabileceği sinyallerini verdi. Bosna Hersekli oyuncu, “Türkiye'nin en büyük takımlarına transfer olmaya asla itiraz etmem” diyerek kafalarda soru işareti bıraktı.

Yenilik zamanı geldi
19 Haziran 2017 - 19:19

Süper Lig’de bu sezon Başakşehir’in müthiş performansında büyük pay sahibi olan Edin Visca, artık takımdan ayrılmanın vaktinin geldiğini ima etti. 

Başakşehir'de altı sezonun ardından yeni bir meydan okuma arayışı için zamanın geldiğini söyleyen Visca, “Her ne kadar Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansı elde etmiş ve Başakşehir'de harika günler geçirmiş olsam da hayatımda ve kariyerimde yenilik için zamanın geldiğini düşünüyorum” diyerek kafaları karıştırdı. 

Futbol kariyerine devam edeceği kulübü tasvir eden Visca, “Bazı isteklerim var ancak şimdilik bu sır olarak kalsın. Ama şunu söyleyebilirim ki, Türkiye'nin en büyük takımlarına transfer olmaya asla itiraz etmem” ifadelerini kullandı. 

“MENAJERLERİM YANLIŞ YAPMAYACAK”

Bosna Hersekli yıldız, menajerlerine güveninin tam olduğunu söyleyerek, “Onlar benim için her zaman en iyisini yaptı. Kimle anlaşırlarsa anlaşsınlar yanlış yapmayacaklardır” diyerek yeni sezonda takımda olmayacağının sinyallerini verdi. 

Zeljeznicar takımından 2011'de Başakşehir'e transfer olan Edin Visca'nın kulübüyle 2020 yılına kadar sözleşmesi devam ediyor. Visca, 2016-2017 sezonunda 43 resmi karşılaşmada mücadele etti ve rakip filelere 10 gol yolladı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum