PSG büyük oynuyor, Neymar'ı istiyor!

Transferin sakin ekiplerinden PSG, Barcelona forması giyen Neymar için Brezilyalı yıldızın babasıyla bir görüşme gerçekleştirecek.

PSG büyük oynuyor, Neymar'ı istiyor!
17 Temmuz 2017 - 17:59 - Güncelleme: 17 Temmuz 2017 - 18:10

Geçtiğimiz sezon Fransa Ligue 1'de şampiyonluğu Monaco'ya kaptıran ve Şampiyonlar Ligi'nde de Barcelona karşısında ikinci turda dramatik bir yenilgi alan PSG, sürpriz bir şekilde transferde sakin ekiplerden biri olarak görülüyor. Ancak Fransız kulübü, bu sessizliği büyük bir transferle bozabilir. 

İspanyol AS gazetesinin haberine göre PSG, Marco Verratti'yi çok isteyen Barcelona'dan Neymar ile ilgileniyor. Paris ekibi, İtalyan oyuncunun transferi için kaynak arayan Katalanlar'a karşı maddi kozunu kullanarak Brezilyalı oyuncunun transferini bitirmek istiyor. Ayrıca habere göre Neymar'ın babası, PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi ile görüşmek üzere önümüzdeki hafta Paris'e gidiyor. 


KANATLARDA YOĞUNLUK VAR

PSG, Neymar gibi mevkisinin dünyadaki en iyi ismiyle ilgilense de o pozisyon için hali hazırda çok önemli oyunculara sahip. Devre arasında kadrosunu Benfica'dan Gonçalo Guedes ile güçlendiren Fransızlar, Angel Di Maria, Lucas Moura, Julian Draxler ve Javier Pastore gibi çok değerli kanatları kadrosunda bulunduruyor. 

39 GOLE KATKI VERDİ

Geçtiğimiz sezon Barcelona formasıyla tamamı ilk 11 olmak üzere 45 maça çıkan çıkan Neymar, 20 gol atarken 19 da asist yaptı. Brezilyalı yıldız, takımına toplamda 39 gol katkısı verdi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum