PSG'den Ben Arfa'ya: Kendine kulüp bul

Geçen sezon şampiyonluğu Monaco'ya kaptıran Paris Sain Germain'de teknik direktör Emery'nin istemediği Fransız yıldızın menajeri ve avukatı kulübe çağrıldı.

PSG'den Ben Arfa'ya: Kendine kulüp bul
06 Temmuz 2017 - 13:47 - Güncelleme: 06 Temmuz 2017 - 17:40

Paris Saint Germain kulübü, büyük umutlarla transfer edilen Hatem Ben Arfa’ya kendisine yeni bir kulüp bulmasını önerdi.

İsmi Türk kulüpleri ile de sıkça anılan Hatem Ben Arfa’nın avukatı ve menajerini kulübe çağıran PSG yetkilileri, oyuncuyu kadroda istemediklerini belirttiler.

EMERY İSTEMİYOR

Ben Arfa’nın geçtiğimiz sezonki performasını kesinlikle yeterli bulmayan PSG teknik direktörü Unai Emery, 30 yaşındaki futbolcuyu kadroda görmek istemiyor. İspanyol teknik adam, Ben Arfa’yı takımın ABD kampına da almayarak bu konuda ki tavrını net bir şekilde belli etmeyi planlıyor. Dolayısı ile 2018 sonuna kadar ki sözleşmesini tamamlamak isteyen ben Arfai önümğzdeki sezon çok yüksek ihtimalle PSG’de olmayacak.

BONSERVİSİYLE GİDECEK

Ben Arfa ile ilgili çok net bir tavır koyan İspanyol menajer Unai Emery, futbolcunun bonservisi ile birlikte satılmasını yönetime söyledi. İngiliz, İspanyol ve Türk kulüplerince istenen ve bir çok kesin talibi olan Hatem Ben Arfa, geçtiğimiz sezon 32 maçta forma giydi ve 4 gol kaydetti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum