Diego Costa eve dönebilecek mi?

Premier Lig şampiyonu Chelsea’den ayrılacağı artık kesinleşen Diego Costa’nın, eski kulübü Atletico Madrid’e döneceği iddia edilmişti.

Diego Costa eve dönebilecek mi?
06 Temmuz 2017 - 13:32 - Güncelleme: 06 Temmuz 2017 - 13:40

Transfer yasağı bulunan Atletico Madrid’e ancak Ocak 2018’de resmi imzayı atabilecek Costa’nın transferinde ‘bonservis’ sorunu çıktı.

CHELSEA FİYAT DÜŞÜRMÜYOR

Takımdan gönderilmesi kesinleşen ve bir daha Antonio Conte ile kesinlikle çalışmayacak Diego Costa’nın durumu belirsizliğini koruyor. Eski kulübü Atletico tarafından istenen forvet konusunda Chelsea, ‘tok satıcıyı’ oynuyor. İspanyol kulübünün pazarlığı 20 milyondan açacağı belirtilirken, Chelsea’nin pazarlığa 50 milyon Euro’dan başlayacağ iddia edildi.

ÇİN DE MASADA

Madrid kulübünün Chelsea ile anlaşması halinde Costa, 2018 Ocak ayında eski kulübüne geri dönecek. Ancak futbolcunun daha fazla Conte ile çalışmak istememesi ve Atletico’nun maddi durumu, Çin’den gelebilecek bir teklifi de önemli hale getiriyor. Bilindiği gibi Chelsea menajeri Conte ile Costa’nın arası, futbolcunun geçtiğimiz kış Çin’e transfer olmak istemesinden dolayı bozulmuştu.

Brezilya asıllı İspanyol forvet geçen sezon Chelsea formasıyla 42 maçta 22 gol, 6 asistlik katkı sağlamış ama Chelsea Menajeri Antonio Conte'yle girdiği sürtüşme yüzünden gönderilme kararı alınmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum