PSG zorda olsa kazandı

Cavani-Neymar-Mbappe üçlüsünün ilk 11'de başladığı maçta PSG, konuk ettiği Lyon'u Edinson Cavani'nin golüyle 1-0 mağlup etti.

PSG zorda olsa kazandı
17 Eylül 2017 - 23:33

Ligue 1'in 6.hafta maçında Parc de Princes'te Lyon'u konuk eden PSG, maçtan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Kontrol PSG'de

Ligue 1'in 6.hafta maçında Lyon'u konuk eden Paris Saint Germain, maça iyi başlayan taraf oldu. Oyunun ilk dakikalarından itibaren top hakimiyetini korumayı başaran ev sahibi ekip, pozisyon bulmak konusunda sorun yaşadı. Konuk ekip Lyon topu ayağına almakta zorlanırken, Memphis Depay ve Bertrand Traore devre boyunca vasat altında kaldı. Neymar-Cavani-Mbappe üçlüsünden yeterince yararlanamayan PSG 45 dakikanın sonunda gol bulamazken, devre 0-0'lık beraberlikle sonuçlandı.

Goller geldi

Oyunun ikinci devresine de daha iyi başlayan taraf ev sahibi PSG oldu. Yopu ilk yarıdaki oranın da üzerine çıkartmayı başaran başkent ekibi, aradığı pozisyonları bulmaya başladı. Maçın 75.dakikasında sahneye çıkan Arjantinli golcü Edinson Cavanii skoru 1-0'la PSG'nin lehine çevirdi. Bu golden sonra daha da baskılı oynayan şampiyon, 79'da bir penaltı kazandı ancak topun gersine gelen Cavani, takımını iki farklı üstünlüğe taşıyacak vuruşu değerlendiremedi. Lyon'da Jeremy Morel topu 86.dakikada kendi ağlarına gönderdi ve PSG maçı 2-0 kazandı. Bu sonuçla 6'da 6 yapan konuk ekip puanını 18 yaparken, Lyon 11 puanda kaldı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum