Real Madrid hata yapmadı

La Liga'da pazar akşamının kapanış maçında Real Sociedad deplasmanına konuk olan Real Madrid, Real Sociedad'a karşı sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Real Madrid hata yapmadı
17 Eylül 2017 - 22:58

Karşılıklı goller

La Liga'ya iyi bir başlangıç yapamayan Real Madrid, konuk olduğu zorlu Sociedad deplasmanında maça iyi başlayan taraf oldu. İlk dakikalardan itibaren rakip yarı sahada baskı kuran konuk ekip, Cristiano Ronaldo'nun yokuluğunda 11'e giren genç golcüsü Borja Majoral ile 19.dakikada öne geçti. Golden sonra da baskıya devam eden Madrid, kötü bir sürpriz ile karşılaştı. Hızlı gelişen hücumda topu ağlara gönderen Sociedalı Kevin Rodrigues, 29.dakikada skora dengeyi getirdi. 36.dakikada yeniden sahneye çıkan Rodrigues, bu kez top kendi ağlarına gönderdi. Maçın ilk devresi 2-1'lik Real Madrid üstünlüğü ile geçildi.

Hata yok

Oyunun ikinci devresine de iyi başlayan taraf konuk ekip Real Madrid oldu. Topu genellikle ayağıda tutmayı başaran ve rahatlıkla pozisyona giren Real Madrid, çok geçmeden üçüncü golü de buldu. 61'de Isco'nun asistinde topu ağlara gönderen Gareth Bale, skoru 3-1'e getirdi. Farkı ikiye çıkardıktan sonra rahatlayan konuk takım, geri kalan zamanda 'aktif dinlenme' yaparak rahat oynadı ve 3-1'lik skorla 3 puanı almayı başardı. Bu galibiyetle puanını 8 yapan Real Madrid'in bir golü de ofsayt gerekçesiyle sayılmazken, ligin flaş ekibi Real Sociedad bu mağlubiyetle 9 puanda kaldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum