Quaresma çılgın teklifi reddetti

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, Çin'den gelen çılgın teklifi reddetti.

Quaresma çılgın teklifi reddetti
10 Haziran 2017 - 11:22 - Güncelleme: 10 Haziran 2017 - 12:27

Spor Toto Süper Lig'de üst üste ikinci şampiyonluğuna ulaşan Beşiktaş'ta başarının mimarlarından Ricardo Quaresma, Çin Süper Ligi ekiplerinden Shanghai'den kendisine gelen üç yıllığı 18 milyon dolarlık teklifi geri çevirdi. 

2018 DÜNYA KUPASI'NDA YER ALMAK İSTİYOR

Sabah'ın haberine göre Siyah-Beyazlılar'da son iki sezonda başarılı bir grafik sergileyen Quaresma'nın Shanghai SIPG'nin dikkatini çektiği ve Portekizli yıldıza yıllığı 6 milyon dolardan 3 senelik sözleşme önerdiği belirtildi. Ancak Rusya'da düzenlenecek 2018 Dünya Kupası'nda Portekiz Milli Takımı'nın formasını giymek isteyen ve bu sebeple üst seviyede futbola devam etmek isteyen 33 yaşındaki yıldızın, bu teklifi reddettiği ve şartların oluşması halinde gelecek sezon yeniden görüşme yapabileceği belirtildi. 

OSCAR VE HULK İLE TAKIM ARKADAŞI OLABİLİR 

Ricardo Quaresma'ya çılgın bir teklif yapan Shanghai SIPG'nin kadrosunda 56 milyon euro'ya transfer ettikleri Hulk ve 60 milyon euro'ya renklerine bağladıkları Oscar bulunuyor. Ayrıca Çin Süper Ligi'nde şu anda ikinci sırada olan ekibin teknik direktörlüğünü Andre Villas-Boas yapıyor. 

44 MAÇTA 16 ASİST YAPTI

Geçtiğimiz yaz Portekiz ile EURO 2016'da şampiyonluk yaşayan Ricardo Quaresma, bu sezon Beşiktaş'ta toplamda 44 maça çıkıp 6 gol atarken 16 da asist yaptı. Ayrıca yıldız futbolcu, Süper Lig'de de yaptığı 13 asistle Wesley Sneijder'in ardından asist krallığında ikinci sırayı aldı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum