Titi, Beşiktaş'a doğru

Siyah-beyazlı yönetim Kasımpaşa ile sözleşmesi sona eren Brezilyalı stoperin peşini bırakmıyor.

Titi, Beşiktaş'a doğru
10 Haziran 2017 - 11:38

Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş’in, gelecek sezon için, “Takımda doğrudan ilk 11’e girebilecek en az iki stoper alınmalı” yolundaki raporu doğrultusunda Avrupa’nın dört bir yanında araştırmalarını sürdüren siyah-beyazlı yönetim, Titi için de temaslarını sıklaştırdı.

Fransız Lyon Kulübü’nün Marcelo için teklifinde sürekli fiyat artırması üzerine Brezilyalı stoperin gidebileceği üzerine planlamalar yapan Beşiktaş yönetimi, Süper Lig’den bir başka Brezilyalı ile görüşüyor.

Kasımpaşa’da iki sezondur forma giyen ve bu 31 Mayıs 2017 tarihi itibariyle İstanbul ekibi ile sözleşmesi sona eren Titi’nin bonservis bedelinin bulunmaması Beşiktaş yönetiminin ısrarının başlıca nedeni. Kasımpaşa ile 2 artı 1 yıllık sözleşme imzalayan Brezilyalı yıldız için gelecek sezonki opsiyon kullanılmadı.

SÜPER LİG’İ İYİ TANIYOR

Ayrıca iki yıldır Kasımpaşa forması giydiği için Süper Lig’i de iyi tanıyan 29 yaşındaki stoperin uyum sorunu çekmeyecek olması bir başka avantaj olarak görünüyor. Ayrıca Brezilyalı futbolcunun istikrarı da siyah-beyazlılar için önemli bir artı olarak görünüyor.

Titi, geçen sezon Kasımpaşa’da 33’ü lig, 6’sı Türkiye Kupası olmak üzere toplam 39 resmi maçta forma giydi. Stoper olarak görev yapan Brezilyalı savunma oyuncusu 7 de gol attı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum