Rachid Ghezzal Beşiktaş'ta kalacak mı?

Süper Lig'e oynadığı futbol ve yaptığı asistler ile damgasını vuran Rachid Ghezzal'ın Beşiktaş'ta kalıp kalmayacağı büyük merak konusu. Ghezzal'ın Türkiye temsilcisi, transferdeki son durumu açıkladı.

Rachid Ghezzal Beşiktaş'ta kalacak mı?
02 Mayıs 2021 - 10:30
Süper Lig'in asist kralı Rachid Ghezzal'in, siyah beyazlılara transferi ile ilgili oyuncunun Türkiye temsilcisi Hakan Korkmaz'dan açıklama geldi. Beyaz TV'ye konuşan Korkmaz, Ghezzal'in transfer ediliş süreci ve sezon sonunda Leicester City'den bonservisinin alınıp alınmayacağına dair birçok konuda bilgi verdi.

Hakan Korkmaz, Ghezzal ile ilgili olarak ''Ghezzal'in Beşiktaş'a transfer süreci şöyle... İlk Sergen hocaya izlettik, ilk izlediğinde yani yaklaşık zaten 2-3 dakikalık bir süreçte hemen telefonundan kapattı videoyu ve dedi ki ben bu oyuncuyu istiyorum. Bedeli ne olursa olsun istiyorum. Zaten bildiğim, tanıdığım bir oyuncu. Öyle formaliteden bakma gereği hissettim dedi. Çok eleştiriler aldık ilk geldiğinde. İnanılmaz. Taraftar da eleştirdi kamuoyu da eleştirdi. Bunlara Rachid hem kendi adına da hem de benim adıma da sahada cevabını verdi.'' sözlerini kullandı.

Sergen Yalçın ile beraber devam etmek istiyor

Ghezzal'ın Beşiktaş'ta kalmak istemesinde Sergen Yalçın'ın etkili olduğunu belirten Korkmaz, ''Rachid Ghezzal'ın Beşiktaş'ta kalmasını istemesinin en büyük sebeplerinden birisi Sergen Yalçın'dır. Çünkü onunla özgüven kazandı. Yaklaşık 3 senedir milli takıma gitmiyordu, gitti. Uzun süredir oynamıyordu, oynamaya başladı, kendisine özgüveni geldi. Sergen Yalçın'dan dolayı Beşiktaş'ta kalmayı inanılmaz bir şekilde istiyor. Bakalım süreç neyi gösterecek. Her zaman bunu söylüyor. Ben Beşiktaş'ta kalmak istiyorum, Sergen Yalçın'la beraber tekrar devam etmek istiyorum. Ona da teşekkür ediyorum eski performansına kavuşturduğu için'' dedi.

''Hem kendisi hem ailesi İstanbul'da çok mutlu''

Cezayirli yıldızın geleceği hakkında da değerlendirmelerde bulunan Hakan Korkmaz, ''Kalıp, kalmayacağı ile alakalı olarak da Ghezzal şu an İstanbul'da çok mutlu. Beşiktaş da mutlu. Başkan da istiyor. Ghezzal'ın ailesi de istiyor. İki taraf da zaten birbirine sıcaklar. Ama süreçte Leicester'ın ne diyeceği önemli. Bonservis fiyatı ne olacak. Ama inanıyorum ki finalde bedeli ne olursa olsun Ghezzal buraya gelecek. Ghezzal'la konuştuğumuzda Beşiktaş dışında hiçbir takıma gitmeyeceğini bana iletti. Süreç nasıl yürüyecek, erken mi gelecek, sonra mı gelecek? Bonservis, pazarlıklar biraz süreç alacak.'' şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum