Ramos Balón d'Or'u istiyor

Real Madrid’in tecrübeli stoperi Ramos, bu sene verilecek Balon d’Or ödülü için dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Ünlü yıldız, "Ballon d'Or, son zamanlarda Messi ve Ronaldo arasında kişisel bir mesele haline dönüştü. Bana verirlerse tarihi bir an olur" dedi.

Ramos Balón d'Or'u istiyor
29 Ağustos 2017 - 11:28

Real Madrid’in kaptanı Sergio Ramos, Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi’ye rağmen bu ödülü kendisinin alması ihtimalini değerlendirdi.

“Tarihi bir an olur”

Real Madrid’in tecrübeli kaptanı Sergio Ramos, Balon d’Or’u kazanma ihtimali üzerine değerlendirmelerde bulundu. Bu prestijli ödülün uzun süredir Messi ve Ronaldo arasında kişisel bir mesele haline geldiğinin altını çizen Ramos, “Ödülü bana verirlerse tarihi bir an yaşanır” diye konuştu. Ödülü kazanmak için çıldırmadığını belirten İspanyol stoper, daha önce bu ödülün İtalya’nın efsane stoperi Cannavaro’ya verildiğini de hatırlattı.

Pique değerlendirmesi

İspanya’da her gün yükselen Katalunya gerilimi ve yaptığı açıklamalardan dolayı Madrid’te pek benimsenmeyen Gerard Pique hakkında da konuşan Ramos, tecrübeli oyuncunun ıslıklanmaması gerektiğini söyledi. Milli takımla İtalya karşısına çıkacak İspanya’da, savunma partneri olan Pique’yi savunan Ramos, “Bernabeu’da Pique’yi veya başkasını ıslıklamayın” diyerek milli takım taraftarına çağrıda bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum