Dortmund'tan Mesut Özil operasyonu

Ousmane Dembele’yi rekor fiyata Barcelona'ya satarak kasasını dolduran Borussia Dortmund’un yeni transfer hedefi ise Arsenal’in süper yıldızı Mesut Özil oldu.

Dortmund'tan Mesut Özil operasyonu
29 Ağustos 2017 - 11:31

Borussia Dortmund, Arsenal’den ayrılmaya sıcak bakan Türk asıllı Alman yıldızı Mesut Özil’i kadrosuna katmak istiyor. Ousmane Dembele’yi 147 milyon euro bedel ile FC Barcelona’ya satan Dortmund transfer ataklarına devam ediyor. İngiliz basınındaki haberlere göre, Arsenal ile sözleşmesinin son senesine giren Mesut Özil ayrılmaya sıcak bakıyor. 

Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istiyor

Arsenal’in bu sezon Şampiyonlar Ligi’ne katılma hakkı kazanamaması Türk asıllı Alman yıldızın transfere sıcak bakmasını sağlıyor. Mesut Özil’in, Borussia Dortmund’dan gelecek teklife hayır demeyeceği ve anlaşmada bir engel olmadığı iddia edilirken iki kulübün transfer dönemi bitmeden masaya oturması bekleniyor.

 2013 yılında Real Madrid’den Arsenal’e 47 milyon avro karşılığında transfer olan Türk asıllı Alman yıldız Mesut Özil, geçtiğimiz sezon Kırmızı-beyazlılarda 44 maça çıkarken, takımına 12 gol, 14 asistlik bir katkı sağlamıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum