RAPOR | Real Madrid'de hedef yine şampiyonluk

Real Madrid şampiyonluk ünvanını korumak istiyor. Zidane önderliğinde yine La Liga'nın büyük favorisi olan Real Madrid'i sezon öncesinde değerlendirdik.

RAPOR | Real Madrid'de hedef yine şampiyonluk
12 Eylül 2020 - 03:28
FUTBOO | La Liga'da son şampiyon Real Madrid'i bu sezon nelerin beklediğini inceledik.Tekrar şampiyon olabilirler mi sorusuna cevap aradık.

Zinedine Zidane yönetiminde Real Madrid bir başka! Geçen sezon Barcelona'nın önünde La Liga'yı lider kapatarak şampiyon olan Real Madrid, şüphesiz yeni sezona da her zamanki gibi şampiyonluk parolası ile giriyor.

Özellikle Zidane geldikten sonra kadrosunu koruyan ve çok bozmayan Real Madrid, bu sezonda da benzer bir politika izledi. Achraf Hakimi'yi Inter'e sattılar ama transfer yapmadılar. Sadece kiralık olarak gönderdikleri Martin Ödegaard takıma katıldı, o kadar. Bir forvet transferi düşünülüyordu ama Karim Benzema'nın geçen sezonun sonlarında yakaladığı form grafiğinden sonra şimdilik bu transfer rafa kalkmış durumda.

Sorunlu adam hala aynı, önceliği golf...

Real Madrid'de sorunların adamı Gareth Bale için bir şey değişmedi. Hala önceliği Real Madrid yerine golf. Maç sırasında uyumaları, takımla maça çıkmak istememeleri derken sadece Real Madrid değil, artık hiçbir takım onu istemez oldu. Bale için bu sezon da Real Madrid zor. Onu bir kenara bırakıyoruz ve Eden Hazard'a odaklanıyoruz.

Eden Hazard yeni transfer gibi...

Büyük umutlarla Real'e gelen Hazard, geçen sezon sakatlıkları sebebiyle birçok maçı kaçırdı. Hazard için geçen sene adeta hayalet sezon oldu ama bu sene işler değişebilir. Sezon öncesi hazırlıklarında da dikkat çeken Belçikalı yıldız, bu sene bildiğimiz Hazard gibi olacağa benziyor. Bu da aslında bir nevi yeni transfer sayılabilir çünkü geçen sene hiç ondan yararlanamadılar.

Klasik Zidane Real Madrid’i

Zaten Real Madrid'in oturmuş bir kadrosu var. Zidane, her hafta rotasyon yapıp kadrodaki bütün futbolcularından faydalanmak isteyen bir teknik direktör. Yine klasik Zidane Real Madrid'i izleyeceğiz gibi gözüküyor. Son şampiyon, Barcelona'daki kaosu da düşünürsek bir adım önde olabilir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum