Real Madrid ile Chelsea arasında dev takas iddiası

Real Madrid'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Cristiano Ronaldo için İngiltere'den dev bir takas iddiası geldi. İngiliz basını Eden Hazard ile Ronaldo'nun takas olabileceğini yazdı.

Real Madrid ile Chelsea arasında dev takas iddiası
19 Haziran 2017 - 11:53

Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi ve La Liga'yı kazanan Real Madrid'de takımın yıldızı Cristiano Ronaldo hakkında açılan vergi kaçırma soruşturması sonucu Portekizli yıldız takımdan ayrılma kararı aldığını açıklamış ve ilk adaylar Manchester United ile PSG olarak ön plana çıkmıştı. Ancak İngiliz medyasına göre bir başka önemli aday da Chelsea oldu.

DEVLER LİGİ İÇİN ANAHTAR RONALDO

Daily Expresss'in haberine göre Antonio Conte ile ilk yılında şampiyon olan Chelsea'de başkan Roman Abramovic'in İtalyan teknik adamla Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak için anahtar isimlerden biri olan Cristiano Ronaldo'yu istediği ve karşılığında Real Madrid'in tranfer hedeflerinden biri olan Eden Hazard'ı verebileceği ifade edildi. 

YER YERİNDEN OYNAR

Chelsea'de son üç sezonda ikinci kez şampiyonluk sevinci yaşayan Eden Hazard ile 2009'dan beri Real Madrid'de üç Şampiyonlar Ligi kazanan Cristiano Ronaldo'nun olası takası Avrupa transfer piyasasının en büyük takaslarından biri olabilir. 

4 KUPA KAZANDI

Geçtiğimiz sezon başında Portekiz Milli Takımı ile EURO 2016 zaferi yaşayan Cristiano Ronaldo, sonrasında yaşadığı sakatlığa rağmen Real Madrid ile Dünya Kulüpler Şampiyonası'nı kazanmış ve son olarak geçtiğimiz ay hem La Liga'da hem de Şampiyonlar Ligi'nde zafere ulaşmıştı. 

Bu organizasyonlarda 44 maça çıkan 32 yaşındaki forvet, 38 gol atarken 11 de asist yapmayı başardı. 

ŞAMPİYONLUĞUN KİLİT İSİMLERİNDEN

Premier Lig'de Antonio Conte yönetiminde şampiyonluğa ulaşan Chelsea'de kazanılan başarıda kilit isimlerden biri de çıktığı 43 maçta 17 gol atıp 7 asist yaparak takıma en çok gol katkısı veren isimlerden biri olan Hazard'dı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum