Real Madrid - Manchester City muhtemel 11'ler

Real Madrid ile Manchester City, Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Real Madrid - Manchester City muhtemel 11'ler
04 Mayıs 2022 - 03:39
Manchester City ile Real Madrid, Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında karşı karşıya gelecek.

Santiago Bernabeu'da oynanacak karşılaşma 22.00'da başlayacak ve Exxen'den naklen yayınlanacak.

Real Madrid - Manchester City muhtemel 11'ler

Real Madrid: Courtois, Carvajal, Militao, Nacho, Mendy, Modric, Casemiro, Kroos, Valverde, Vinicius, Benzema

Manchester City: Ederson, Cancelo, Dias, Laporte, Zinchenko, De Bruyne, Rodri, Bernardo, Mahrez, Jesus, Foden

Madrid'e 1 gol avantajıyla gidiyor

Devler Ligi'nde PSG, Leipzig ve Club Brugge'un yer aldığı grubu lider tamamlayan Manchester City, son 16 turunda Sporting'i rahat bir şekilde dışarda bıraktı. Çeyrek finalde ise Atletico Madrid'i 1-0 ve 0-0'lık maçlarla adını yarı finale yazdırdı. Bir diğer Madrid ekibi Real Madrid'i ilk maçta evinde konuk eden Manchester City, sahadan 4-3'lük galibiyetle ayrılarak rövanşı beklemeye başladı.

Bu kez de olacak mı?

Inter, Sheriff  ve Shakhtarlı gruptan 15 puanla lider çıkan Real Madrid, sonraki turlarda dişli rakiplerle mücadele etti. Kupanın favorilerinden PSG'yi elemeyi başaran Real Madrid, çeyrek finalde ise son şampiyonu saf dışı bıraktı. İlk karşılaşmayı 3-1 kazanan Madrid ekibi, rövanşın uzatma devrelerinde istediğini aldı. Yarı finalde ise rakip Manchester City oldu. İngiltere'deki ilk maçta inatçı bir görüntü sergilediler ve farkı 1'de tutmayı başardılar.

Manchester City 4-3 önde

Manchester City ile Real Madrid arasında oynanan 9 maçta 2 kez beraberlik sonucu çıktı. Mancester ekibi 4, La Liga devi 3 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum