Villarreal - Liverpool muhtemel 11'ler

Villarreal ile Liverpool, Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Villarreal - Liverpool muhtemel 11'ler
03 Mayıs 2022 - 03:05 - Güncelleme: 04 Mayıs 2022 - 12:11
Villarreal ile Liverpool, Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında karşı karşıya gelecek.

El Madrigal'da oynanacak karşılaşma 22.00'da başlayacak ve Exxen'den naklen yayınlanacak.

Villarreal - Liverpool muhtemel 11'ler

Villarreal: Rulli, Foyth, Albiol, Torres, Estupinan, Samuel, Capoue, Parejo, Trigueros, Celso, Danjuma

Liverpool: Alisson, Arnold, Konate, Dijk, Robertson, Henderson, Fabinho, Thiago, Salah, Diaz, Mane

Liverpool avantajlı

Devler Ligi'nde Atletico Madrid, Porto ve Milan'ın grubunu 18 puanla lider tamamlayan Merseyside ekibi, son 16 turunda zorlansa da Inter'i geçmeyi başardı. Çeyrek finalde Benfica eşleşmesinde ise fişi ilk maçta çektiler ve Villarreal'in rakibi oldular. İlk karşılaşmada sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılan Liverpool, final bileti için avantaj yakaladı.

Yılın sürprizi

Manchester United, Atalanta ve Young Boys'un yer aldığı grupta ikinci olan Villarreal, sonraki aşamada önemli işlere imza attı. Son 16'da Juventus'a 2 maçta da kaybetmediler toplamda 4-1'lik skorla Bayern Münih'in rakibi oldular. Turnuvanın favorilerinden biri olan Bayern'e karşı Almanya'dan beraberlik dönmeyi başaran İspanyol ekibi, evlerinde de 1-0 kazanarak herkesi herkesi şaşırttılar. Ancak aynı şeyi Anfield'da tekrarlayamadılar ve şu an eşleşmede 2-0 gerideler.

Liverpool önde

Liverpool ile Villarreal arasında oynanan 4 maçta 1 kez beraberlik sonucu çıktı. Premier League ekibi 2, Villarreal ise 1 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum