Rhodolfo Beşiktaş'tan resmen ayrıldı

Brezilyalı futbolcu, siyah-beyazlı takımda geçirdiği iki sezonun ardından Flamengo ile anlaşarak ülkesine geri döndü. Beşiktaş Kulübü transferden 1.4 milyon Euro bonservis bedeli alacak.

Rhodolfo Beşiktaş'tan resmen ayrıldı
12 Haziran 2017 - 16:11

Beşiktaş’a 2015-2016 sezonunda Brezilya’nın Gremio takımından transfer edilen savunma oyuncusu Luiz Rhodolfo, Brezilya’nın Flamengo Kulübü’ne transfer oldu.

Beşiktaş Kulübü bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderdiği açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Luiz Rhodolfo Dini Gaito'nun transferi konusunda Flamengo Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Sözleşme fesih bedeli olarak Flamengo Kulübü tarafından şirketimize 1.400.000 Euro ödenecektir. Oyuncunun transferi Brezilya Futbol Federasyonunun transfer sezonu açıldığı tarihte gerçekleşecektir.”

ÇAPRAZ BAĞLARI KOPMUŞTU

Beşiktaş’la 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Brezilyalı futbolcu siyah-beyazlı takımdaki ilk sezonunda 27 resmi maçta forma giymiş, 1 de gol atmıştı. 2015-2016 sezonunda Gaziantepspor maçında sakatlanan ve sağ diz ön çapraz bağlarının kopan Brezilyalı savunma oyuncusu şubat ayında sezonu kapatmıştı. Rhodolfo bu sezon ise 5’i Süper Lig, 10 resmi maçta oynayabilmişti.

Beşiktaş Kulübü de resmi internet sitesinden yayınladığı açıklamayla Luiz Rhodolfo'ya teşekkür etti: “Beşiktaş'ımıza hizmet eden, son iki sezondaki şampiyonluklarımıza katkı yapan, profesyonelliği ve kişiliğiyle takdirimizi kazanan Luiz Rhodolfo ile yollarımız ayrılmıştır. Luiz Rhodolfo'ya bundan sonraki kariyerinde başarılar diler, hizmetlerinin her zaman hatırlanacağını belirtiriz.”


YORUMLAR

  • 0 Yorum