Anadolu Efes iki yıldıza talip

Beşiktaş karşısında play-off'lara yarı finalde veda eden ve önümüzdeki sene radikal değişiklikler yapması beklenen Anadolu Efes, CSKA'dan Aaron Jackson ve Olympiakos'tan Matt Lojeski'ye talip oldu.

Anadolu Efes iki yıldıza talip
12 Haziran 2017 - 16:01

Spor Toto Basketbol Süper Ligi yarı finalinde Beşiktaş Sompo Japan karşısında sadece bir maç kazanabilen ve play-off'lara yarı finalde veda eden Anadolu Efes'te genel direktör Alper Yılmaz, takımda geniş çaplı değişimler olacağını Twitter'dan duyurmuştu. Bu bağlamda gelecek sezona iddialı bir kadro kurmak isteyen İstanbul ekibi, CSKA'nın tecrübeli oyuncusu Aaron Jackson ve Olympiakos'un önemli isimlerinden Matt Lojeski'yi istiyor. 

AARON JACKSON İLE GUARD ROTASYONUNU GÜÇLENDİRMEK İSTİYORLAR

Eurohoops'un haberine göre Yeşilgiresun ile geçtiğimiz sezon ligi sayı kralı olarak tamamlayan Ricky Ledo'yu transfer ederek bu döneme başlayan Lacivert-Beyazlılar, guard rotasyonunu Aaron Jackson ile güçlendirmek istiyor.

Rus ekibinde sözleşmesi sona eren 31 yaşındaki oyuncunun CSKA kalmaması durumunda Anadolu Efes Jackson'a teklif yapacak. Birleşik Amerikalı oyuncu, EuroLeague normal sezonunda 29 maça çıkarken 7.2 sayı ve 3.6 asist ortalamalarıyla oynadı. 

LOJESKI DE HEDEFTE

Ayrıca Olympiakos'ta geçirdiği dört sezonun ardından Yunan ekibinde devam etmeyecek olan Matt Lojeski'yi de isteyen Anadolu Efes, oyuncunun bir sonraki durağı olabilir. Sakatlığı sebebiyle Yunanistan Ligi finalinde Panathinaikos karşısında oynayamayan Belçikalı oyuncunun bir ay içerisinde antrenmanlara çıkabileceği açıklandı. Bu sezon EuroLeague'de 26 maça çıkan 31 yaşındaki oyuncu, 9.8 sayı ve 3 ribaund ortalamaları tutturdu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum