Ricardo Quaresma mı, Ghezzal mı?

Sezon içinde yaşadığı sakatlık nedeniyle EURO2020'de forma giyemeyecek olan Cenk Tosun, TRT Spor'a özel açıklamalarda bulundu.

Ricardo Quaresma mı, Ghezzal mı?
06 Haziran 2021 - 01:18 - Güncelleme: 06 Haziran 2021 - 02:08
Sezonu kiralık olarak Beşiktaş'ta tamamlayan Cenk Tosun, TRT Spor'a özel açıklamalarda bulundu. Cenk Tosun, geleceği hakkındaki soruları yanıtlarken, Quaresma ve Ghezzal ile ilgili soruya da yanıt verdi.

Milli oyuncumuz ilk olarak son günlerin konusu yabancı sınırı hakkında konuşurken ''Yabancı sınırının gelmemesi lazım. Türk oyuncular bana kızacak ama daha iyi olsun, oynasın. Milli Takım ve Avrupa'ya giden oyuncularımıza bakarsak, sınırın olmaması daha doğru'' dedi.

Galatasaray ve Fenerbahçe sorusu

'Fenerbahçe ve Galatasaray'dan teklif aldın mı, alırsan forma giyer misin?' sorusuna da yanıt veren Cenk Tosun, ''Aldım ama Beşiktaş benim çocukluk hayalimdi. Gelecek hakkında bir şey söylemem doğru olmaz, bir teklif yok ortada'' ifadelerini kullandı.

Quaresma mı, Ghezzal mı?

Cenk Tosun, bu sezon şampiyonluğun kilit isimlerinden olan Rachid Ghezzal ile ilgili 'Quaresma mı, Ghezzal mı?' sorusunu da yanıtlarken ''Çok zor soru. Quaresma. Ghezzal sağ açık oynuyor. Biraz daha içeri girip vurabiliyor. Quaresma hep sağına alıp çekip, orta yapıyor. Quaresma, çekip trivelayı vurduğunda o zaman geçmiş olsun, fileden alıyorsun topu'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum