EURO2020'deki 'ölüm grubu'

EURO2020'nin ''ölüm grubu'' ve bizleri bekleyen büyük heyecan! EURO 2020'ye sayılı günler kala E ve F Grubu'ndaki takımları masaya yatırıp, güç dengelerini tartıyoruz...

EURO2020'deki 'ölüm grubu'
11 Haziran 2021 - 10:34
FUTBOO | EURO 2020'de grup değerlendirmeleri bölümümüzde sıradaki duraklarımız E ve F Grubu. F Grubu'na özellikle dikkat diyoruz! Bu turnuvanın ölüm grubu...
 
E Grubu; İspanya, Polonya, İsveç, Slovakya

Değerlendirmelere E Grubu ile başlayacak olursak İspanya, burada çok ağır basıyor. Lider çıkmaması büyük sürpriz olacaktır. İspanya'yı en çok zorlayacak takım ise Lewandowski'ye sahip olan Polonya. Sadece o değil; Milik, Zielinski gibi oldukça kaliteli futbolcuları var. 

İsveç ise Zlatan Ibrahimovic'ten yoksun turnuvaya geliyor. Dengeli bir takım, zor gol yiyor. Hücumda ise Forsberg ve Isak'a bakacak bir takım var. Bu iki isim dışında gol yollarında biraz etkisiz kalıyorlar. Grubun diğer takımı Slovakya için ise en zayıf halka diyebiliriz. Polonya ve İsveç'in Slovakya ile oynayacağı maçlar hem 2 hem 3. sırayı belirleyecek gibi gözüküyor.
EURO 2020'nin ölüm grubu F Grubu

Gelelim ölüm grubu F Grubu'na... Portekiz, Fransa, Almanya ve Macaristan... Şimdiden Macaristan'a geçmiş olsun dileklerimizi iletelim. Bu grupta puan almaları bile müthiş başarı olacaktır. EURO 2020'de gruplarda 3. olmanın önemi de büyük. Bu gruptan yüksek ihtimal en iyi 3.lerden birisi çıkabilir. Herkesin birbirinden puan alabileceği bir grup. 

Fransa sadece grubun değil, zaten kupanın en büyük favorileri arasında gösteriliyor. Almanya, katıldığı her turnuvanın doğal favorilerinden.

Portekiz, son şampiyon olarak buraya geliyor. Kestirmek gerçekten çok güç! Bu 3'lüden birisi grup aşamasında elenirse gerçekten yazık olacaktır.

Fransa, Portekiz, Almanya arasında oynanacak maçlar, sadece grup değil turnuvanın genel kaderini de belirleyebilir. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum