Rıdvan Dilmen'den Arda Turan yorumu

Bugün yaşanan saldırı olayının ardından Milli Takım kariyerini noktaladığını açıklayan Arda Turan hakkında Rıdvan Dilmen değerlendirmelerde bulundu.

Rıdvan Dilmen'den Arda Turan yorumu
06 Haziran 2017 - 17:31

Milli Takım uçağında gazeteci Bilal Meşe'ye saldırmasının ardından Milli Takım kariyerini noktaladığını açıklayan Arda Turan'ın ardından NTVSpor'a bağlanarak değerlendirmelerde bulunan Rıdvan Dilmen, çok dikkat çekici yorumlarda bulundu. İşte Dilmen'in açıklamaları...

"ARDA TURAN BENİM İÇİN KAHRAMANDIR"

"Arda Turan da olsanız, dünyanın en büyük futbolcusu da olsanız, büyüğe böyle davranmazsınız. Arda Turan adına özür dilerim. Gazeteciler de biraz kendilerine gelecekler. Arda bıraktı, artık herkes rahatladı. Fatih Hoca affettikten sonra 'içime sinmedi' dedi. Ya Arda ya Terim ya da ikisi birlikte bırakmalı demiştim. Ne işi var gazetecinin Milli Takım uçağında. Gazeteci Milli Takım kafilesi ile gidemez. Milli takım kaptanına sabah, akşam küfreden gazeteciyi oraya oturtursanız... Doğru yaptı demiyorum. Volkan Babacan Milli Takım'da oynuyor, ki oynamalı; siz faturayı Arda Turan'a çıkardınız. Arda Turan adamlığıyla benim gönlümde bir kahramandır. beIN Sports'ta şu anda çalışan haber müdürü arkadaş, benim için de tape yayınlamıştı, ne oldu?"

"ARDA ASLAN GİBİ KONUŞTU"

"Arda Turan adına Bilal Meşe'den özür dilerim. Ama gazeteciliği için değil. EURO 2016'da yazdığı yazılar olacak şey değil. Volkan Babacan'ı ne yapacağız? Volkan karada, Arda havada dövdü diye mi fark? Arda'nın saldırması ne kadar yanlışsa, sabah akşam Türkiye'nin en önemli futbolcusuna iftira atmak da yanlış. Arda aslan gibi konuştu. Mertçe hata yaptığını söyledi. Bu krizi yönetemeyenler düşünmeli. Arda Turan da olsanız, dünyanın en iyi futbolcusu da olsanız, büyüğünüze böyle davranmamalısınız."

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • ümit gengenç
    6 yıl önce
    fatih hoca "onu çekme bunu çek" lafını oradaki gazeteciye değilde şansal büyükaya söyleseydi gene bir şey fark etmezdi. arda içinde farketmez çünkü olayın arkasında fatih hoca var. birde gazeteci federasyon başkanının sahibi olduğu gazetede çalışıyor ( adam kulüp başkanı, sonra federasyon başkanı yayıncı kuruluşun önemli elemanları onun gazetesinde çalışıyor vs vs ) bu kadar çirkefliğin olduğu yerde rıdvan hoca arda elbette haksız olacak o yüzden donkişotluk yapma derim. bana sorarsan bende senin yaptığını yapardım,ardanın yaptığını yapardım kötülerle mücadele cesaretle olur korkaklıkla değil. bak arda şimdi yalnız . nerede selçuklar,buraklar,canerler,gökhanlar hepsi pusmuş durumda bekleyelim bakalım sonu nereye varacak bu işin. şu bir gerçek fatih hocanın olduğu her yerde bir belirsizlik ve büyük bir kaos var her kes susuyor nedense zayıf kimse onun üzerine çul***ılıyor sonra örtbas.....