Konyaspor'da Mustafa Reşit Akçay dönemi başlıyor

Konyaspor, Aykut Kocaman’dan boşalan teknik direktör koltuğu için Mustafa Reşit Akçay’la anlaştı.

Konyaspor'da Mustafa Reşit Akçay dönemi başlıyor
06 Haziran 2017 - 17:39

Aykut Kocaman’la elde edilen başarıların ardından tecrübeli teknik adamın Fenerbahçe’ye gitmesi, Konyaspor’u teknik direktör arayışına itti. Birçok teknik adamı takibe alan Konyaspor yönetimi, Mustafa Reşit Akçay’la söz kesti.

TESİSLERİ GEZDİ

Osmanlıspor’dan mart ayında ayrılan Mustafa Reşit Akçay, kısa bir süre dinlendikten sonra Konyaspor’dan gelen çağrı doğrultusunda Kayacık Tesisleri’ne geldi. Tesisleri gezen ve Konyasporlu yetkililerle bir araya gelen Akçay, yapılan görüşmeler doğrultusunda 3 yıllık söz kesti.

KONYASPOR’DAN AÇIKLAMA

Atiker Konyaspor 2. Başkanı Fatih Yılmaz, Mustafa Reşit Akçay'la anlaştıklarını ifade etti. Yılmaz, tecrübeli hocanın Konyaspor'a hayırlı olmasını diledi. Yılmaz, "Listede birçok yerli ve yabancı hocalar vardı. İnce eleyip sık dokuduk. Bu isimler içerisinden bize en uygun hoca Mustafa Reşit Akçay'dı. Mütevazi kişiliği ve takım yapımıza uygun bir isimdi. Avrupa'da başarılı olan bir isim. Oyun yapısı da bize çok uygun. Kendisiyle prensipte anlaştık. Herhangi bir problem çıkacağını sanmıyorum. Camiamıza hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum