Rıdvan Dilmen: "Gomis, Bogdanovic gibi"

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray'ın evinde Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup ettiği maçın ardından spor yorumcusu ve eski futbolcu Rıdvan Dilmen çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Rıdvan Dilmen: "Gomis, Bogdanovic gibi"
17 Eylül 2017 - 12:18

Galatasaray'ın ligin 5. haftasında evinde Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup ettiği maçın ardından spor yorumcusu ve eski futbolcu Rıdvan Dilmen çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Rıdvan Dilmen'in açıklamalarından satırbaşları şu şekilde:

"Gomis de Bogdanovic gibi. Bogdanovic de Rusya maçında maç sonuna kadar yoktu ama maç sonunda yine gerekeni yaptı. İnan olağanüstü bir futbolcu değil. Ama olağanüstü bir mücadelesi var. İşini iyi yapıyor. İyi çalışıyor. Çok iyi para kazanıyordur helal hoş olsun. Adam futbolla yaşıyor. Kameraya saldırır gibi gidiyor golden sonra. Ben kulübüne saygı duyan, kıymetini bilen futbolcuya hiçbir şey demem isterse 3 maç gol atmasın.”

GOMIS ÇOCUKLAR İÇİN BİR KAHRAMAN

"Belli oldu ki, Galatasaray'ın ligin tamamına yakınında coşku problemi olmayacak. Topla, tüfekle ifadesi doğru. Gomis tek başına gol attı, Belhanda'nın pasıyla değil. Pres yaptı, topu dürttü. 2 kez ofsayttan çıktı. Gomis o heyecan, 5-10 saniyede geçen hareketlilik arasında topu çekti, vuruş yaptı. Gomis'te ben geldim, 3 alayım, 5 alayım yok. Sorumluluk sahibi. Hafta arasında Florya'da gençlerle buluşması güzel bir şey"

"Gomis bir kahraman çocuklar için. Gomis'te çocukkluığunu görüyor ve daha istekli oynuyor. Ben bu kulüplerin kıymetini bilen fazlasıyla veren oyuncuya çok saygı duyuyorum. Özverisinde sıkıntı varsa ben üzülüyorum. Hem Mariano hem Latovleci daha ofansif oyuncular. Latovlevici'nin defansı kötü. Galatasaray'da 10 yıldır sağ bekte geldiler gittler oldu. Bir tek Sabri ve Eboue dikiş tutturdu. Mariano Galatasaray'ın banko sağ beki oldu. N'Diaye'nin dripling haricinde pas yüzdesi düşük. Hoca demiş ki rakibe yakın oyna, Fernando'dan uzaklaşma. Her ikisin de ceza sahasına girişleri neredeyse sıfır"

BÜYÜK TAKIMLAR ÖNDE OYNAMALI

"Büyük takımlar bence önde oynamalı. Aslında Galatasary'ı beğenmedim fakat çok yeni bir takım ve alışmaya ihtiyacı var. Tabii bir avantajı var. Avrupadan elendiği için rotasyon avantajı var. Carasso 36 yaşında. Yanlış birşey yaptılar mı bilmem. Bizim Türkiye'de yaş ortalamamız baya bir arttı. Yaş ortalamaları yıllardır artıyor. Altyapı'dan yetişen oyuncu için teşvik çok az. Kurala uymamanın da cezası çok düşük. Almanya'da 8 tane altyapıdan oyuncu olması lazım kadroda. Alma bakalım neler oluyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum