Rizespor'un 3 yıldızı transfere yakın

Ligde kalma mücadelesi veren Çaykur Rizespor'un 3 önemli oyuncusu, transferin gözdesi durumuna geldi. Gökhan, Oğulcan ve Melnjak için sezon sonu kulübe ciddi teklifler gelmesi bekleniyor.

Rizespor'un 3 yıldızı transfere yakın
02 Haziran 2020 - 09:08

Süper Lig'de küme düşmemem mücadelesi veren Çaykur Rizespor'da takımın önemli isimlerine yurt içi ve yurt dışından talipler var. Kaleci Gökhan Akkan, Karius ile yollarını ayıran Beşiktaş'ın gündeminde yer alıyor. Rizespor ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki kaleciye siyah-beyazlıların bir teklif sunması bekleniyor. 

Takımın bir diğer önemli oyuncusu golcü Oğulcan Çağlayan da başta Galatasaray olmak üzere İstanbul kulüplerinin radarında yer alıyor. Galatasaray'ın önceki sezonlarda da sık sık gündemine gelen Oğulcan Çağlayan için Rizespor'a sezon sonunda bir teklif sunması bekleniyor. 23 yaşındaki oyuncu bu sezon Rizespor formasıyla 22 maçta 4 gole imza attı.

Aynı zamanda geçtiğimiz sene de transfer teklifleri alan Dario Melnjak’a bu kez yurt dışından talip çıktı. Hırvat oyuncunun transferi için sezon sonunda Rizespor’un kapısnın çalınması bekleniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum