Robin van Persie'den Arsenal itirafı!

Hollandalı eski forvet Robin van Persie, Arsenal'den ayrılıp Manchester United'a gitme sürecinden bahsetti ve kupa kazanmak için Arsenal'i bıraktığını itiraf etti.

Robin van Persie'den Arsenal itirafı!
11 Aralık 2020 - 13:10 - Güncelleme: 11 Aralık 2020 - 15:06
Bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen Hollandalı eski futbolcu Robin van Persie, Arsenal'den Manchester United'a geçiş dönemini anlatırken itiraflarda bulundu.

Hollanda'da bir podcast kanalına konuşan Robin van Persie'nin açıklamaları şu şekilde;

''Ben sadece Premier League kupası istiyordum!''

Arsenal'de iyi bir seviyede olduğumuzu düşünmüyordum. Bir gün kulüp başkanı yanıma geldi ve ne kadar iyi rakamlara sahip olduğumuzu gösterdi. Ben ise 'Rakamlar umurumda değil, Premier League kupasını istiyorum!' dedim. 

''Juventus'a yakındım, başkan izin vermedi''

İngiltere'den ayrılmanın en iyi seçenek olduğunu düşündüm. Juventus ile anlaşmaya çok yakındım. Ancak Arsenal başkanı bu transfere izin vermedi. Ben de ona diğer iki seçeneğimin Manchester United ve Manchester City olduğunu söyledim. Yani başkanın kendisi risk almış oldu.

İngiltere'de basın ile hiç sorun yaşamadım. Yabancı oyuncular yerine İngiliz oyuncuları daha çok hedef alırlar. O yüzden benim hiçbir sorunum olmadı.

''Risk almak zorundaydım, aldım''

Arsenal'den ayrılıp Manchester United'a gitmem İngiltere'de hala konuşulur. Ama ben kazanmak istedim, sadece kazanmak istiyordum ve tercihimi bu nedenle yaptım. Bunun için risk almak zorundaydım.

YORUMLAR

  • 0 Yorum