Rooney Everton yolcusu

Manchester United'ın kaptanı Wayne Rooney, gelecek sezon 'Kırmızı Şeytanların' formasını giymeyecek.

Rooney Everton yolcusu
05 Temmuz 2017 - 12:52

ABD'ye transferi için Manchester United'ın kamp kadrosundan çıkarılan İngiliz forvet, eski kulübü Everton'a imza atmaya hazırlanıyor.

EVERTON TEK ADAY

Transferde şimdiye kadar 90 milyon Euro harcayarak Premier Lig'in en hareketli takımlarından olan Everton, büyük bir bomba patlatmaya hazırlanıyor. İngiliz basınına göre Everton, eski yıldızı Wayne Rooney'i transfer etmek üzere.

KAMPA KATILMADI

Rooney'e henüz 16 yaşındayken Premier Lig şansı veren Everton, oyuncunun kalbinde özel bir yere sahip. Artık kariyerinin son demlerine gelen Rooney'in kalbindeki kulüp olan Everton'da futbolu bırakmak istediği belirtildi. İngiliz futbolcu, Everton'a transfer olabilmek için United'ın ABD kampına da katılmadı.

UNITED FEDAKARLIK YAPACAK

Manchester United'ta yıllardır görev yapan 32 yaşındaki Wayne Rooney'in sözleşmesinde iki yıl daha bulunuyor. Ancak takımdan ayrılarak Everton'a gitmek isteyen Rooney'in sözleşmesinin, bonservis beklentisi olmadan feshedileceği belirtildi.

Jose Mourinho yönetimindeki Manchester United sakatlığı yüzünden bir başka dünya yıldızı Zlatan İbrahimoviç'le de yollarını ayırmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum