Şimdi de Diego Costa sesleri

Pepe ile taraftarını coşturan, yeni sezonda Şampiyonlar Ligi’nde en az çeyrek final, ligde üçüncü şampiyonluğu hedefleyen Siyah-beyazlılar şimdi de Diego Costa transferi için düğmeye bastı.

Şimdi de Diego Costa sesleri
05 Temmuz 2017 - 12:51 - Güncelleme: 05 Temmuz 2017 - 13:44

Beşiktaş şimdi de Diego Costa’nın peşine düştü. Pepe transferinden mutlu ayrılan siyah-beyazlılar, Chelsea’nin ünlü golcüsü Costa’ya gözünü dikti. 

İngiliz şampiyonuyla yollarının ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Diego Costa’yı renklerine bağlamak için seferber olan Beşiktaş, Çin’den gelen tekliflere olumlu yanıt vermeyen golcü için girişimlere başladı. 

Habertürk'ün haberine göre, siyah-Beyazlılar, geçtiğimiz sezon Chelsea’nin teknik patronu Conte ile sorun yaşayan ve 1 yıl daha sözleşmesi olmasına karşın yoluna Maviler’de devam etmeyeceğini belirten Diego Costa’nın peşinde.

ÇİN'E GİTMEK İSTEMİYOR

Çin’den teklifler gelmesine karşın Uzak Doğu’ya sıcak bakmadığını açıklayan dünyaca ünlü yıldız, Atletico Madrid’e geri dönmek istediğini söylemiş ancak İspanyol takımının transfer yasağı nedeniyle bunun şimdilik imkansız olduğunu öğrenilmişti.

Chelsea ile iyi ilişkiler içinde olan başkan Fikret Orman’ın bu gelişmeler karşısında Brezilya asıllı İspanyol oyuncunun kiralanması için İngiliz takımı ile bir araya geldiği ileri iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Beşiktaş’ın Costa’yı kiralık olarak kadrosuna katmayı düşündüğü gelen bilgiler arasında.

Geçen sezon Chelsea formasıyla 35 maçta 20 gol, 5 asistlik performans sergileyen Diego Costa İngiliz ekibine 2014-15 sezonu başında Atletico madrid'ten transfer olmuştu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum