Rossi: ''Türkiye büyük bir sürpriz yapabilir''

Macaristan A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Marco Rossi, A Milli Takımımız ile oynayacakları hazırlık maçı öncesi konuştu.

Rossi: ''Türkiye büyük bir sürpriz yapabilir''
21 Mart 2024 - 18:31 - Güncelleme: 21 Mart 2024 - 18:44

A Milli Takımımızın, 22 Mart Cuma günü Macaristan ile oynayacağı hazırlık maçı öncesi Macaristan A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Marco Rossi açıklamalarda bulundu. Marco Rossi, Türkiye'nin EURO2024'te büyük bir sürpriz yapabileceğini söyledi.

Teknik direktörümüz Montella hakkında da konuşan Marco Rossi, ''Montella Türkiye'de göreve geldiğinden bu yana çok iyi performans gösteriyor. Türkiye çok modern ve agresif bir şekilde futbol oynuyor. Çok yetenekli ve ofansif oynayan oyunculara sahipler. İtalyan teknik direktörler için bu tutku çok önemli. Biz bu maçı önemli bir test olarak görüyoruz. Katılacağımız Avrupa Şampiyonası için önemli bir prova olacak'' dedi.

Marco Ross: ''Türkiye sürpriz yapabilir''

'Türkiye ve Macaristan EURO 2024'de sürpriz yapabilir mi?' sorusunu da yanıtlayan Rossi ''Macaristan 1950'de altın jenerasyonu yaşadı. Ondan sonra da zaman zaman iyi performanslar gösterdi. Son olarak 1986'da Dünya Kupası'na katıldık. Bu Avrupa Şampiyonası'nda Macaristan ve Türkiye sürpriz takımlar olabilir. Özellikle Türkiye'den bahsediyorsak Türkiye büyük bir sürpriz yapabilir. Macaristan için ise böyle bir başarı için çok iyi performans göstermemiz gerek'' dedi.

Macaristan - Türkiye maçı ne zaman

A Milli Takımımız, 22 Mart Cuma akşamı Budapeşte'de Macaristan ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Macaristan - Türkiye maçı TSİ 22.45'te başlayacak ve TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.


YORUMLAR

  • 0 Yorum