Semih Kılıçsoy için flaş açıklama

Beşiktaş, A Milli Takım kadrosuna alındıktan sonra Ümit Milli Takım'a gönderilen Semih Kılıçsoy ile ilgili bir açıklama yaptı.

Semih Kılıçsoy için flaş açıklama
21 Mart 2024 - 18:23
Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Futbolu Temsilen Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, A Milli Takım kadrosuna alındıktan sonra Ümit Milli Takım kadrosuna gönderilen Semih Kılıçsoy ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Feyyaz Uçar, oyuncuları için; "Aldığım habere önce inanmak istemedim. Sonra şaşkınlığımı ifade edecek söz bulamadım. Ülke futbolunda hiç mi bir şey değişmez?" ifadelerini kullandı.

İşte Feyyaz Uçar'ın Semih Kılıçsoy ile ilgili açıklamaları;

''Ligin parlayan yıldızı, gençlerin ilham kaynağı olmuş bir oyuncuyu 5 dakika bile oynatabilmek sadece ona değil Türk futboluna verilecek en büyük ödül olurdu. Ümit Milli Takım planlamasına dahil edildiği açıklamasının sıradan bir bahane olduğu aşikardır. Bu kararın son dakikada alınmış içinde anlamı olan bir karar olduğuna inanmak istemiyoruz. Ama şüphelerimizi giderecek tek bir ipucu bulamıyoruz.  Genç bir oyuncunun duygularıyla oynama hakkını nereden buldunuz? Milli Takım ülkenin takımıysa adil ve hakkaniyetli olun. Olamıyorsanız, vicdanlı davranın. Ümit Milli Takımda Semih’e ihtiyaç vardı cümlesiyle yapılacak açıklamayı kabul etmemiz mümkün değildir.  Morali bozulmuş, motivasyonunu kaybetmiş bir oyuncunun Ümit Milli Takıma ne kadar katkı sağlayabileceğini düşünüyorsunuz?  Morali bozuk bir şekilde kafileden ayrılarak Ümit Milli Takıma geçen oyuncumuza yapılanın mobbing olduğu bir gerçektir. Bu kararı aldıranları kınıyoruz.  Türk futboluna genç oyuncu yetiştirmeye ve onlara forma vermeye devam edeceğiz.''

YORUMLAR

  • 0 Yorum