Sabri Reis bize gel

Galatasaray’ın yeni sezonda kadrosunda düşünmediği Sabri Sarıoğlu'na Kayserispor kucak açtı. Sarı-kırmızılılar, kaptanları Umut Bulut aracılığıyla ‘bize gel’ çağrısında bulundu.

Sabri Reis bize gel
15 Haziran 2017 - 13:04

Yeni sezona güçlü bir kadro ile girmek isteyen Kayserispor, Sabri Saroğlu’na talip oldu. 

Geçtiğimiz sezon İstanbul’un sarı-kırmızılı takımından ayrılan ve Kayserispor’a gelen Umut Bulut, Galatasaray’ın bu sezon kadrosunda düşünmediği Sabri Sarıoğlu ve Hakan Balta’ya teklif yaptı.

“BALTA’DAN OLUMSUZ YANIT” 

Umut Bulut’un Kayserispor yönetiminin onayını aldıktan sonra görüştüğü Hakan Balta, kulübüyle bir yıllık daha sözleşmesi olduğunu ve çocuklarının öğrenimi için İstanbul’dan ayrılmak istemediğini söylediği öğrenildi. 

“BAĞRIMIZA BASARIZ”

Sabri’yi de arayan sarı-kırmızılı takımın kaptanı Umut Bulut, “Reis, bize gel. Kayserispor’un kapısı sana açık. Futbolcular olarak biz, yönetim, taraftar seni bağrına basar” dediği bildirildi. 

Galatasaray’dan ayrılacağı haberlerinin ardından birçok Anadolu kulübünün kadrosuna katmak için sıraya girdiği Sabri Sarıoğlu, Kayserispor’dan gelen bu öneriyi değerlendireceği ve bunun için süre istediği gelen haberler arasında.

YORUMLAR

  • 0 Yorum