Sport gazetesi: Arda yüzde 80 ayrılacak

Barcelona Kulübü’ne yakınlığı ile bilinen İspanyol gazetesi, yaz döneminde Katalan ekibinden ayrılması muhtemel isimleri sıraladı, Arda Turan’ın ayrılma olasılığı için %80 oran verdi.

Sport gazetesi: Arda yüzde 80 ayrılacak
15 Haziran 2017 - 13:02

İspanya’da yayın yapan ve Barcelona Kulübü’ne yakınlığı ile bilinen Sport gazetesi, Arda Turan’ın yeni sezon öncesi yüzde 80 ihtimalle Katalan ekibinden ayrılacağını yazdı.




KESİN GİDECEKLER BELLİ

Yaz transfer döneminde Barcelona’dan ayrılması beklenen oyuncuları tek tek değerlendiren gazete 10 ismi sıraladı. Haberde, Barcelona’dan kesinlikle ayrılacak dört isim var. Bu futbolcular için, “Tek konu, kiralık mı gidecekler, bonservisleriyle mi gidecekler?” diyen Sport, “Ayrılık %100”denilen dört ismi Douglas Pereira, Thomas Vermaelen, Munir El Haddadi ve Cristian Tello olarak verdi.

ARDA TURAN VE SERGİ SAMPER

Barcelona’dan ayrılma olasılıkları %80 olarak değerlendirilen ve “Neredeyse kesin” yorumu yapılan futbolcular ise Arda Turan ve Sergi Samper olarak işaret edildi.

Gazetede Arda Turan için şu yorum yapıldı: “”Orta saha oyuncusu Barcelona'da iyi bir dönem geçirmedi. Ve adı transfer listesinde... Arsenal, Galatasaray ve Çin Süper Ligi'nden bazı takımlarla adı anılıyor. Barça'nın arzusu Arda'yı satarak iyi bir bonservis bedeli almak ve maaş sepetini rahatlatmak.

“GELECEKLERİ BELİRSİZ”

Barcelona’da kalıp kalmayacakları hakkında net bilgi bulunmayan ve “Gelecekleri belirsiz” diyerek duyurulan futbolcular arasında, Fenerbahçe için adı geçen Jeremy Mathieu'nun ayrılık olasılığı %50; Aleix Vidal, Rafinha ve Lucas Digne'nin ise %40 olarak değerlendirildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum