Salih Uçan: ''Onu takımda seven yoktu''

Alanyaspor forması giyen Salih Uçan, verdiği röportajda Erol Bulut'un Fenerbahçe'nin başına geçme ihtimalini değerlendirirken, Dick Advocaat ile ilgili dikkat çeken sözler kullandı.

Salih Uçan: ''Onu takımda seven yoktu''
28 Mayıs 2020 - 09:28 - Güncelleme: 28 Mayıs 2020 - 12:33

Bucaspor altyapısında yetişen, 18 yaşında Fenerbahçe'ye gelen Salih Uçan, Roma, Sion, Empoli formaları giydi. Bugün Aytemiz Alanyaspor'un başarısı için ter döküyor. Kariyeri tahmin edilenin aksine inişli çıkışlı geçen Salih Uçan, Alanyaspor ile bu sezon başarılı bir performans sergiliyor.

Sabah Gazetesi'nden Volkan Demir'in gerçekleştirdiği röportajda Salih Uçan birbirinden ilginç açıklamalarıyla dikkat çekti. Milli oyuncunun özellikle Advocaat için söyledikleri çok konuşulacak.

Erol Bulut nasıl bir teknik adam?

Çok enerjik. Lisan bilen bir teknik adam. Her oyuncusuyla bire bir iletişim kuruyor. Oyuncularla arasında yaş farkı olmaması da bir başka avantaj. 4-2-3-1 oynuyoruz ama skora göre esnek taktikler geliştirebiliyor. Avrupai bir hoca. Önü çok açık. İnşallah hedefi olan takımlara ve Avrupa'ya gider.

Erol Bulut, Fenerbahçe ile anılıyor. Başarılı olur mu?

Fenerbahçe, 3-4 sezondur zor durumlardan geçiyor. Farklı bir camia. Başakşehir'de yardımcı hocalık yaptı. Yeni Malatya ve Alanya'da çalıştı. Buralarda şampiyonluk beklentisi yok. Ama Fenerbahçe'de baskı olacak. Başarabilir. Ortamı biliyor. Sosyal medyada gördüğüm kadarıyla taraftarın Erol hoca isteği var. Giderse inşallah başarılı olur.


Emre Belözoğlu ile Totti hariç, Roma ve Fenerbahçe'de en çok etkilendiğin oyuncular?

Mehdi Benatia, De Rossi , Pjanic, Alex.

Fenerbahçe'de bir maçın sonucunu değiştirmek isteseydin…

Lizbon'daki Benfica maçı (1-3). Attığım golle takım çeyrek finale kalmış. İlk Benfica maçında muhteşem bir futbol var. O maçta gerçekten şanssızlık öncesinde başladı.

Kariyerine etki eden hoca kim?

Bucaspor'da oynatıp Fenerbahçe'ye gitmemi sağlayan Sait Karafırtınalar... Fenerbahçe'ye 18 yaşımda gittim. Salih Uçan konuşuluyorsa, Fenerbahçe'deki ilk senesi nedeniyle konuşuluyor. En büyük etki Aykut Kocaman diyebilirim. Beni A Milli Takım'a çağıran Fatih Terim'i söyleyebilirim. Bu sezon böyle devam ederse, Erol Bulut da diyebilirim! Fenerbahçe'de Dick Advocaat'ı sevmediğimi daha önce de söylemiştim. Her röportajda oyunculara sallıyordu, bir gün sonra kakara kikiri. Kariyerine bir şey diyemem ama onu seven kimse yoktu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum