Samatta ve Cisse, Muriqi'yi geçemedi

Fenerbahçe'nin sezon başında transfer ettiği forvetler Samatta ve Cisse, geçen sezon kadroda olan Vedat Muriqi'nin performansının çok uzağında kaldı.

Samatta ve Cisse, Muriqi'yi geçemedi
23 Mart 2021 - 16:42
FUTBOO | Fenerbahçe’de sezon başında Vedat Muriqi’nin yerine transfer edilen iki isim, Papiss Cisse ve Mbawana Samatta beklentileri karşılayamadı.

Aston Villa’dan transfer edilen Samatta ve Alanyaspor’dan transfer edilen Cisse’nin toplam performansları, Vedat Muriqi’nin geçen sezon ilk 31 haftadaki performansını yakalayamadı.

Vedat Muriqi geçtiğimiz sezon ilk 31 haftada 15 gol atarken, 6 da gol pası ile takımına katkı sağlamıştı. Kosovalı yıldız geçen sezon Süper Lig’de ilk 31 haftada 21 skor katkısı sağlamıştı.

Büyük umutlarla kadroya katılan Samatta, geride kalan 31 haftada sadece 4 gole imza atabildi. Papiss Cisse ise ilk 31 haftada 4 gol, 1 asistik performans sergiledi. Cisse ve Samatta’nın toplam skor katkısı 9’da kaldı.

Gelecek sezon santrafor transferi kesin gibi!

Şampiyonluk yarışında geride kalan Fenerbahçe’de gelecek sezon yeni bir santraforun kadroya katılması planlanıyor. Sarı-lacivertliler devre arasında Hatayspor forması giyen Boupendza ile ilgilenmiş ancak bu transfer gerçekleşmemişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum