Samsunspor Alpay Özalan'la anlaştı

TFF 1. Lig’de teknik direktör Osman Özköylü ile yollarını ayıran Karadeniz ekibinin Alpay Özalan’la yarın imza atacağı öne sürüldü. Alpay Özalan, geçen sezonun bir bölümünde Eskişehirspor’u çalıştırmıştı.

Samsunspor Alpay Özalan'la anlaştı
11 Haziran 2017 - 14:08

TFF 1. Lig’de geride kalan sezonun son haftasında aldığı 1 puanla düşmekten kurtulan Samsunspor, yeni sezon için teknik direktör Alpay Özalan’la anlaşıyor.

Geçen sezonun 7. haftasında teknik direktör Osman Özköylü ile anlaşan Samsunspor, son haftaya kadar genç teknik adamla çalışmıştı. Sezon bitimi ile birlikte Özköylü ile yollarını ayıran ve bir süredir teknik direktör arayışında bulunan kırmızı-beyazlıların, Alpay Özalan’la prensip anlaşmasına vardığı ve yarın resmi sözleşme imzalayacağı belirtildi.

Alpay Özalan, ilk teknik direktörlük deneyiminde geçen sezon Eskişehirspor’un başına geçmişti. Genç teknik adam,  kırmızı-siyahlı ekiple çıktığı 21 maçta 11 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 yenilgi yaşamıştı.

Eskişehirspor TFF 1. Lig’in 20. haftasında sahasında Manisaspor’a 5-1 yenilince teknik direktör Alpay Özalan’la yollar ayrılmıştı.
Kaynak: Ajansspor

YORUMLAR

  • 0 Yorum