Fenerbahçe – Beşiktaş maçının biletleri tükendi

Fenerbahçe Kulübü açıkladı: “Spor Toto Basketbol Süper Ligi final serisi ikinci maçı olan Fenerbahçe – Beşiktaş Sompo Japan karşılaşmasının, satışa çıkarılan tüm biletleri tükenmiştir. Büyük Fenerbahçe taraftarına, göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederiz.”

Fenerbahçe – Beşiktaş maçının biletleri tükendi
11 Haziran 2017 - 14:24

Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nde 2016-2017 sezonunun şampiyonunun belirleneceği play-off final serisinin ikinci maçına ilgi çok büyük. Fenerbahçe ile Beşiktaş Sompo Japan arasında bu akşam, 15 bin kişi kapasiteli Ülker Sports Arena’da oynanacak serinin ikinci maçının tüm biletlerinin tükendiği açıklandı.

Fenerbahçe Kulübü’nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “11 Haziran Pazar akşamı 18.00’de Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da oynanacak Spor Toto Basketbol Süper Ligi final serisi ikinci maçı olan Fenerbahçe – Beşiktaş Sompo Japan karşılaşmasının, satışa çıkarılan tüm biletleri tükenmiştir. Büyük Fenerbahçe taraftarına, göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederiz” denildi.

FENERBAHÇE SERİDE 1-0 ÖNDE

Serinin ilk maçı 9 Haziran Cuma akşamı yine Ülker Sports Arena’da oynanmış ve Fenerbahçe karşılaşmayı 75-69 kazanarak 1-0 öne geçmişti.

Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off final serisinde dört galibiyete ulaşan takım, 2016-2017 sezonunun şampiyonu olacak. Bu akşam oynanacak ikinci maçın ardından seri Beşiktaş’a, Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’ne taşınacak.

Serinin 3. ve 4. maçları Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde yapılacak, gerek duyulması halinde 5. maç Ülker Sports Arena’da, 6. maç da yine Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde yapılacak. Şampiyonluğun 7. ve son maça kalması halinde adres Ülker Sports Arena olacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum