Şansal Büyüka'nın açıklamalarına Antalyaspor'dan cevap

Dün oynanan Kasımpaşa – Antalyaspor maçının ardından mücadeleyi değerlendiren spor yorumcusu Şansal Büyüka, Rıza Çalımbay’ın Antalyaspor’dan ayrılacağını iddia etti.

Şansal Büyüka'nın açıklamalarına Antalyaspor'dan cevap
28 Mayıs 2017 - 13:36

Şansal Büyüka, beIN Sports’ta hazırlayıp sunduğu Maraton programında Antalyaspor teknik direktörü Rıza Çalımbay hakkında açıklamalarda bulundu.

Şansal Büyüka, maç değerlendirmesinin ardından, “Rıza Çalımbay’ın ayrılacağını etkili bir isimden duydum” diyerek izleyenleri şaşırttı. Büyüka’nın bu tepkisini Tümer Metin, “Ben de Rıza hocanın ayrılacağına dair bir şeyler duydum” diyerek tasdikledi.

ALİ ŞAFAK ÖZTÜRK’TEN JET YANIT

Şansal Büyüka’nın kullandığı bu iddia sosyal medyada hızla büyürken konuyla ilgili olarak Ali Şafak Öztürk sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı.

“Ufak bir açıklama” notuyla yaptığı açıklamada Ali Şafak Öztürk, “Antalyaspor tarihinin neredeyse tüm rekorlarını kıran, takımı dipten almış Rıza Hocamızı bırakmak gibi bir niyetimiz tabi ki yok.

Antalyaspor'un bu tarihi günündeki başarıyı lütfedip 15-20 saniye konuşan, bu geniş(!) süre içerisinde de sportif başarımız yerine camiamızın moralini bozacak asılsız iddiayı ortaya atmak yakışmadı.." ifadelerine yer verdi. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum