Şener Özbayraklı'dan küfür açıklaması

Türkiye'nin Ukrayna'ya 2-0 yenildiği karşılaşma esnasında Emre Belözoğlu'nun Şener Özbayraklı'ya küfür ettiği iddia edilmişti. Deneyimli futbolcu, küfür iddiaları hakkında açıklama yaptı.

Şener Özbayraklı'dan küfür açıklaması
06 Eylül 2017 - 15:40

Türkiye'nin Ukrayna'ya 2-0 yenildiği karşılaşma esnasında Emre Belözoğlu'nun Şener Özbayraklı'ya küfür ettiği iddia edilmişti. Deneyimli futbolcu, küfür iddiaları hakkında açıklama yaptı. Şener Özbayraklı, maç sonrasında iddialar hakkında deneyimli oyuncu Emre Belözoğlu ile görüştüğünü belirtti.

Emre Belözoğlu, Şener Özbayraklı'nın şahsına küfür etmek gibi bir durumun söz konusu olmadığını belirtti. Şener Özbayraklı'nın hem Fenerbahçe hem Milli Takım için emek verdiği vurgulandı. Emre Belözoğlu maç içerisinde hiçbir takım arkadaşına küfür etmeyeceği söylendi.


Şener Özbayraklı, hazırlık maçlarında iyi bir performans sergileyememişti. Ancak ligin başlamasıyla birlikte Şener Özbayraklı'nın performansı arttı. Ligdeki performansı ile, milli futbolcu Türkiye A Milli Futbol Takımı'ndaki yerini korumayı başardı. Yerini korumayı başaran Şener, Ukrayna maçı sonrası küfür iddiaları ile gündeme gelmişti. Ancak Emre Belözoğlu ve Şener Özbayraklı'nın görüşmesi sonrasında böyle bir küfürün olmadığı ortaya çıktı.

İşte Şener Özbayraklı'nın açıklaması:

"Basında Emre Abiyle Ukrayna milli maçı oynandığı esnada şahsıma küfür ettiği şeklindeki aynı karede görüntülenen ve anlatılan olayda ben herhangi bir küfür duymadım. Saygıdeğer basının konuyu gündeme getirmesinin akabinde şahsıma bugüne kadar milli takıma vermiş olduğum emek ve onuruma yönelen çirkin sözlerin söylenip söylenmediğini Emre kaptana sorduğumda şahsıma küfür etmediğini küfür etmesinin söz konusu olamayacağını beyan etmiştir. Kamuoyuna ve sevenlerime saygıyla duyurulur."


YORUMLAR

  • 0 Yorum